Ook de groepslessen naar buiten

[Update 29-5-2020: rooster aangepast]

Yeahh!! Ook de Groepslessen gaan naar buiten!!

Na ons online avontuur gaan we de groepslessen vanaf 2 juni ook buiten geven. Wij kunnen het “normale” rooster niet handhaven i.v.m. gebruik van materialen en late tijdstippen, maar wij hebben ons best gedaan om er een gevarieerd rooster van te maken.
De trainingen zullen buiten (in de openbare ruimte) plaatsvinden op de “halve maan” naast de fietsenrekken (zie foto, red.).

Drechtstadloop 2020 afgelast

De Drechtstadloop van 1 november 2020 is afgelast. Diverse factoren hebben hiertoe geleid, zoals het toepassen van de anderhalve-meter-strategie, financiële onderzekerheden, beperkte beschikbaarheid van vrijwilligers en de concurrentie van de vele lopen die in oktober/november (o.a. marathon Rotterdam op 25 oktober) gepland staan. De organisatie hoopt de lopers weer te verwelkomen op 7 november 2021.

Zoomer Wantijrun 2020 afgelast

We hadden ons weer zo verheugd om met elkaar de zomer een sportieve start te geven... Maar met de regeringsmaatregelen, die ons moeten helpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, is het niet verantwoord en verstandig de Zoomer Wantijrun dit jaar door te laten gaan 😢

Met heel veel pijn in ons sportieve 🧡 verplaatsen we onze run één jaar en de datum is al geprikt: woensdag 23 juni 2021. We zien je graag volgend jaar aan de start van de vierde editie van onze mooie run!

Pas goed op jezelf en elkaar en laten we hopen dat we deze vervelende periode snel achter ons kunnen laten.🍀

Meer info: www.zoomerwantijrun.nl 

Buitentrainingen per 11 mei gedeeltelijk van start

Met ingang van 11 mei 2020 mogen, na de jeugd, ook de volwassenen weer buiten georganiseerd sporten. Voor de baanatletiek, streetdance, worstelen en kickboksen is dit geregeld, maar de loopgroepen moeten nog even geduld hebben. Dit omdat het organisatorisch nog niet op orde is.

De sportaccommodatie blijft gesloten voor niet sporters. De sporthal met de kleedkamers en douches, alsmede de kantine blijven, vooralsnog, gesloten tot 1 september 2020.