Van 25 augustus tot en met 2 september nieuwe clubkleding passen

De kledingcommissie van Fortius heeft met instemming van het bestuur met Balans afspraken gemaakt voor nieuwe clubkleding. Deze kleding bestaat uit een shirt, een singlet (gewoon of halter), een bikinitop en zwarte tights met verschillende lengtes. Natuurlijk is de kleur van de bovenkleding hetzelfde als de vorige clubkleding want dat is onze clubkleur. De tights zijn weer egaal zwart, zodat je ook je oude tights kunt blijven dragen.
Het passen en bestellen gaat als volgt.

Beknopt verslag ledenvergadering

Sober en zonder de traditionele huldigingen van leden en vrijwilligers vond op woensdag 15 juli 2020 de 124e algemene ledenvergadering van Fortius plaats. Dit keer niet in de kantine, maar beneden in de grote hal. De manier waarop de vergadering was georganiseerd, had alles te maken met de coronamaatregelen, zie verder dit beknopte verslag.

Nieuwsbrief juli 2020

De Fortius Nieuwsbrief van juli 2020 staat online en is hier te downloaden.

In de maand augustus verschijnt geen nieuwsbrief. Kopij en foto's voor de nieuwsbrief van september graag vóór 15 augustus insturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De mailbox van de nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor stukjes en foto's voor de nieuwsbrief. De redactie van de nieuwsbrief verwerkt geen opzeggingen of veranderingen van mailadressen. Dat soort wijzigingen graag rechtstreeks doorgeven aan de ledenadministratie.

Weekend vol goede prestaties Fortiusatleten

Na een pauze van bijna vier maanden is het atletiekseizoen weer op gang gekomen. Veel atleten van Fortius hadden er reikhalzend naar uitgekeken en maken gretig gebruik van de verschillende startmogelijkheden in Nederland. In het afgelopen weekend werden er al opmerkelijke prestaties geleverd. Zo liep Anniek de Lange in Rotterdam een opvallend snelle 80 meter, zette Timo de Kok in Utrecht een fraaie tijd neer op de 1500 meter en verbeterde Ellen Zaal er een clubrecord op de 800 meter.

Clubkampioenschappen op zaterdag 5 september

De inschrijving voor de Fortius clubkampioenschappen atletiek zijn geopend. Ga naar deze pagina op Atletiek.nu om te zien welke onderdelen op het programma staan en om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 26 augustus om 23:59 uur. 

De clubkampioenschappen voor alle categorieën worden georganiseerd op zaterdag 5 september. In de afgelopen jaren werden de clubkampioenschappen altijd begin oktober gehouden, omdat de weekends in september meestal vol zaten met competitiefinales en andere belangrijke wedstrijden. Dit jaar ziet de wedstrijdkalender van de Atletiekunie er heel anders uit, waardoor er ruimte is om onze clubkampioenschappen een maandje eerder op het programma te zetten.