Groepslessen Fortius vanaf 24-10-2020

Het is ons gelukt om de zaal klaar te maken volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM zodat we toch nog groepslessen kunnen geven. De zaal is verdeeld in 4 vakken. In ieder vak mogen er 4 mensen staan op 1,5m afstand. Totaal kunnen er 16 mensen meedoen in een les. Het is niet toegestaan om door elkaar heen te lopen en dus in een ander vak te komen.

Hoe gaan we het doen

Het dragen van een mondkapje tijdens het sporten is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd bij binnenkomst en bij het verlaten van de de hal en groepsleszaal.

placeholder image

Aangepaste trainingen Junioren AB/Senioren

Betreft trainingsgroep Rens/Elbert/Gerard/Amber/Danny

In verband met de aanscherping van de Corona-regels en aansluitend op de nieuwsflits vanuit het bestuur hebben wij besloten de komende 4 weken alleen nog te trainen op de dinsdagavond. Wij zijn van mening dat in verband met de diversiteit van leeftijden in onze groep dit voor nu de beste optie is om nog een beetje een normale training te kunnen geven op de baan met de diverse nummers. De meeste van jullie hebben dit inmiddels via onze groepsapp gehoord. Wij hopen en vertrouwen op een ieders gezonde verstand om andere alternatieve trainingen te verzinnen om je conditie te onderhouden.

Doe dit alleen of maximaal met zijn vieren op gepaste afstand zoals de regels voorschrijven. Wij hopen net als jullie dat deze omstandigheden snel voorbij zijn en we daarna weer normaal kunnen trainen.

Tot bij de training!

Contributie inhouding per kwartaal

Met ingang van 1 oktober 2020 vindt de inhouding van de contributie per kwartaal plaats. Dit in verband besparing van incassokosten. Mogelijk is een aantal leden dit besluit van de Ledenvergadering van 15 juli ontschoten. Diverse leden hebben de bankoverschrijving gestorneerd. Het verzoek is om dit ongedaan te maken.

Belangrijke informatie aangescherpte coronamaatregelen per 29 september 18.00 uur

Op maandag 28 september heeft het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport gelden vanaf 29 september de volgende nieuwe maatregelen:

  • voor een periode van drie weken is er geen publiek welkom bij sportwedstrijden, van zowel profs als amateurs;
  • de sportkantines gaan in deze periode dicht, let op: ook de kantines met een horecavergunning.

Gelukkig kan en mag er nog gesport worden! Voor de sportbeoefening blijven de regels die sinds 1 juli gelden van kracht:

  • binnen- en buitensporten mag, inclusief het organiseren van competities;
  • senioren hoeven - net als jeugd - onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstand te houden;
  • onder andere het aanstellen van een coronacoördinator behoort tot de regels die per 1 juli gelden, maar ook het coronaprotocol wat sportaanbieders eerder hebben opgesteld blijft van kracht.

Ook blijft het belangrijk dat we zoveel mogelijk voor en na het sporten anderhalve meter afstand houden en dat we de hygiënevoorschriften van het RIVM naleven. Daarnaast blijf je thuis als je ziek of verkouden bent, of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.