Nieuwsbrief november 2019

De Fortius Nieuwsbrief van november staat online en is hier te downloaden

De nieuwsbrief wordt maandelijks per e-mail onder onze leden verspreid.

Kopij en foto's voor de nieuwsbrief ontvangen wij graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op de 15e van de maand.

Reglementen en protocollen privacy en ongewenste omgangsvormen

Door het bestuur zijn een aantal reglementen en protocollen vastgesteld.

Het privacyreglement “Fortius” op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit reglement wordt o.a. aangegeven welke persoonsgegevens van de leden, vrijwilligers, medewerkers worden geregistreerd in de ledenadministratie. Tevens wordt omschreven op welke wijze “Fortius” deze persoonsgegevens heeft verkregen en wat het doel van deze registratie is.

Aanpassingen competitie in 2020

Van 24 mei tot 21 juni 2019 kon de hele Nederlandse atletiekwereld door middel van een enquête zijn mening geven over de huidige competitie. Op basis van de enquête-resultaten heeft de Atletiekunie besloten om nogal wat aanpassingen in het reglement te doen. De wijzigingen zijn te lezen in dit document.

Op de Fortius-website zijn de aanpassingen inmiddels verwerkt in de informatie over de competities. De informatie is per categorie gerangschikt.

Beginnersgroep wegatletiek

Op dit moment is er geen collectieve beginnerscursus bij Fortius in Dordrecht. Indien je beginnen wilt met hardlopen kan dat natuurlijk wel bij Fortius. Voor de beginnende atleten zijn er diverse mogelijkheden. Zie de informatie onder "Wegatletiek".

Mocht je nog meer informatie willen mail dan naar Toos Volmer: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Zwijndrecht/H.I. Ambacht start 2 maal per jaar een beginnerscursus in samenwerking met Runnersworld Dordrecht.

 

 

 

Sfeervolle algemene ledenvergadering op 27 maart

Vereniging maakt zich op voor 125-jarig bestaan

Tijdens de algemene ledenvergadering van Fortius op 27 maart 2019 deelde het bestuur traditiegetrouw weer tal van prijzen uit aan atleten en vrijwilligers. Het jaarverslag waaraan alle afdelingen hebben meegewerkt, werd goedgekeurd. Op advies van de penningmeester besloot de ledenvergadering om de contributie dit jaar niet te verhogen. In 2019 wil het bestuur de vergoedingen voor de trainers harmoniseren en het vrijwilligersbeleid moet dan ook vastgesteld worden. Ook worden er voorbereidingen voor het 125-jarig bestaan van de vereniging getroffen.