Groepslessen Fortius vanaf 24-10-2020

Het is ons gelukt om de zaal klaar te maken volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM zodat we toch nog groepslessen kunnen geven. De zaal is verdeeld in 4 vakken. In ieder vak mogen er 4 mensen staan op 1,5m afstand. Totaal kunnen er 16 mensen meedoen in een les. Het is niet toegestaan om door elkaar heen te lopen en dus in een ander vak te komen.

Hoe gaan we het doen

Het dragen van een mondkapje tijdens het sporten is niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd bij binnenkomst en bij het verlaten van de de hal en groepsleszaal.

Als je boven binnenkomt met je mondkapje op kun je je handen desinfecteren. Beneden voor de zaal op de tafel liggen registratieformulieren waarop je je naam en telefoonnummer vermeldt. Pak een muntje en een schoon doekje. Wacht tot de instructrice klaar staat met het bakje om je muntje in te leveren.

Als je de zaal binnenkomt loop je naar een vak. Let goed op de 1,5m afstand. Neem zo min mogelijk spullen mee: grote handdoek, flesje drinken, binnenschoenen indien nodig. Je mondkapje, jas en je buitenschoenen kan je in je vak leggen.

Per vak liggen er attributen en een schoonmaakflesje. Alles wat je gebruikt tijdens je les dien je schoon te maken. Je gebruikte doekje kan je bij het verlaten van de zaal in de prullenbak gooien.
De instructrice zal na het schoonmaken de middelste buitendeur in het midden van de zaal open zetten zodat iedereen vak voor vak de zaal kan verlaten.

Zodra de zaal leeg is en de instructrice klaar is om de muntjes in ontvangst te nemen zal ze de volgende groep naar binnen laten.

Let op: Het is alleen mogelijk om twee uur achter elkaar te trainen als er een plekje over is. Neem al je spullen mee en verlaat de zaal, ga buitenom via de trap weer terug de hal in en wacht tot er een plekje vrij is. Mensen die voor 1 uur komen hebben natuurlijk voorrang.

Ventilatie; door twee deuren tegen elkaar open te zetten (ingang en deur naast stereo) wordt er voldoende geventileerd, ook is er een mechanische ventilatie aanwezig in het plafond.
Laten we ons met elkaar aan deze regels en richtlijnen houden zodat we zoveel mogelijk verspreiding van het virus kunnen voorkomen!

Stay Safe en veel sportplezier!

Team Fortius groepslessen

Rooster vanaf 24-10-2020