Clubkleding

Clubkleding atleten

Voor competitiewedstrijden van atletiek is een clubtenue verplicht. Voor overige wedstrijden en trainingen is het leuk om in een Fortiusshirt te sporten. Het Fortius clubtenue bestaat uit een shirt/singlet/topje in de kleur cyaan (met daarop het Fortiuslogo) en een short/tight in de kleur zwart.

Met ingang van augustus 2020 heeft de kledingcommissie van Fortius met instemming van het bestuur met Balans afspraken gemaakt voor nieuwe clubkleding. 

Het passen en bestellen gaat als volgt.

Iedereen kan bestellen op de website van Balans en op dat moment online aan Balans betalen. Alle bestelde kleding wordt als pakket naar Fortius gestuurd en de kledingcommissie zal die kleding uitdelen. De website zal twee weken open staan, op twee momenten per jaar. De eerste keer zal dat eind augustus/begin september 2020 zijn. Nadat de website sluit is er een levertijd van zes weken. We hebben kunnen afspreken dat er deze eerste keer geen kosten verbonden zijn aan het labelen en inpakken van de kleding door Balans. Alle volgende keren komt er per bestelling nog 3,50 euro bij.

Jullie kunnen de kleding van tevoren passen op de volgende momenten binnen op de balustrade vóór de dameskleedkamers:

  • Dinsdag 25 augustus 18.30 tot 19.30 uur
  • Woensdag 26 augustus 18.00 tot 19.00 uur
  • Donderdag 27 augustus 18.30 tot 19.30 uur
  • Zaterdag 29 augustus 10.00 tot 11.00 uur
  • Dinsdag 1 september 18.30 tot 19.30 uur
  • Woensdag 2 september 18.00 tot 19.00 uur.

Let op: de website staat echt maar twee keer per jaar open en je kunt buiten deze momenten geen kleding bestellen.

Let op: mocht je niet passen, bestel dan niet te klein, want de kleding valt klein uit. Het is raadzaam om wel te komen passen.

Tijdens deze pasmomenten is het ook mogelijk om de Fortius-hoodies te kopen. Deze moeten contant betaald worden en kosten 35 euro per stuk. Dat is inclusief clublogo en je eigen naam.

Magneetjes in plaats van speldjes

Baal jij ook zo van die speldjes die je in je mooie clubkleding moet steken? Daarvoor is een andere bevestigingsmanier mogelijk: krachtige kunststof magneten (bibbits). Lichtgewicht en door de afgeronde hoeken prettig draagcomfort. Afmetingen 20x15 mm, gewicht 5 gram per stuk.
Te koop bij o.a.:

Bibbits.nl

Spikeshop 

Hardloopshop.nl

 

De Fortius kledingcommissie:

Amarenske Buizer, Sigrid Florusse, Anja van Giels, Monique de Lange en Evelien van Zwanenburg