Duane van Dijkhuizen over 4,63 m

Tijdens een door polsstokhoogtrainer Arno Tavenier georganiseerde wedstrijd op zondagochtend 9 februari in de hal van Fortius, heeft Duane van Dijkhuizen opnieuw het clubrecord polsstokhoogspringen voor junioren A en voor de senioren mannen verbeterd. Duane bedwong de hoogte van 4,63 m, waarmee hij zijn record weer 11 cm scherper stelde. Ook voor de andere deelnemers van Fortius was de wedstrijd een succes.

placeholder image

Milet Hoornaar 2 x snel op de 60 meter

Milet Hoornaar leverde op zondag 2 februari in de atletiekhal van AV Lycurgus in Assendelft een knappe prestatie. Ze liep de 60 meter in een persoonlijke recordtijd van 8,01 s. Met die snelle tijd stijgt ze in de illustere Fortius 10-bestenlijst voor vrouwen senioren naar de 6e plaats. Dat het geen eenmalige uitschieter was, toonde Milet aan door de tweede 60 meter van die dag in exact dezelfde tijd te lopen. Met twee keer 8,01 s werd ze in de sterk bezette sprinttweekamp in Assendelft vijfde. 

placeholder image

Indoor Utrecht 18-1-2020

Een zestal atleten van Fortius was op zaterdag 18 januari te vinden in Sporthal Galgenwaard in Utrecht voor de 3e Utrechtse indoorwedstrijd van dit seizoen. Van deze zes slaagde alleen junior D Maxim van Dorp erin om een persoonlijk record te breken: hij liep de 50 meter in 7,92 s. Jacqueline Janssen (Vsen) evenaarde haar p.r. op de 60 m in 8,90 s. De andere prestaties van Maxim en Jacqueline en van Ricardo Hill, Joke Torbijn, Maaike Boon, Jacqueline Janssen en Joyce Walgers staan hier te lezen.

Uitslagen Indoor 3 Utrecht 18-1-2020