Jeugdtrainers Timo en Wessel halen diploma BBAT3 en worden in de bloemen gezet

Timo de Kok en Wessel de Lange, beiden 17 jaar oud, zijn al vele jaren van kleins af aan lid van de atletiekafdeling. Ze zijn niet alleen zeer actieve deelnemers aan wedstrijden en trainingen maar hebben daarnaast en naast school ook nog tijd om training te geven bij zowel de pupillen als de CD-junioren.

Inschrijving Indoor Recordwedstrijden gedeeltelijk gesloten

Het onderdeel verspringen op de Indoor Recordwedstrijden van zaterdag 30 oktober zit helemaal volgeboekt, daarom is de inschrijving voor dit onderdeel gesloten.

Ook de inschrijving voor de pupillenmeerkampen met verspringen erin is gesloten..Voor de meerkampen met hoogspringen (JPA) kan op dit moment nog wel worden ingeschreven.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar Atletiek.nu:

Pupillen en Junioren D

Junioren CBA, Senioren, Masters en Framerunners

Inschrijven veldloopcompetitie 2021/2022

Volgende maand gaat het eindelijk weer beginnen, de veldloopcompetitie 2021-2022. Tijd om lekker offroad te gaan rennen met je leeftijdsgenoten!
Een veldloop (ook wel cross genoemd) wordt georganiseerd door een atletiekvereniging uit de regio Dordrecht (Papendrecht, Oud-Beijerland, Dordrecht, Alblasserdam en Gorinchem). Er is een parcours uitgezet in de  buurt van de atletiekbaan, waarbij je door het gras, een bosrijk gebied of zelfs over een zandstrand loopt. En de weersomstandigheden bepalen de zwaarte van het parcours; is het droog en zonnig dan loop je overal "makkelijk" doorheen, maar regent het of heb je zelfs sneeuw dan wordt het ploeteren over het parcours.

Tussenstand PR-competitie op 30 september 2021

Het PR-competitiejaar loopt op zijn einde. Op het moment van schrijven zijn de clubkampioenschappen alweer voorbij. Er zijn daar de nodige PR’s verbeterd, maar die zijn nu nog niet verwerkt. Er is nog een wedstrijd te gaan (de recordindoor van 30 oktober) en voor enkele junioren CD nog een paar open wedstrijden.

Deze maand zijn pupillen en junioren CD naar in totaal 9 wedstrijden geweest (voor zover bekend) en er zijn weer de nodige PR’s gevestigd, verbeterd of geëvenaard. Er zijn geen nieuwe namen bijgekomen, maar dat zal na de clubkampioenschappen en de indoorrecordwedstrijden wel anders zijn, want er zijn de laatste tijd veel nieuwe leden bijgeschreven. De lijsten zijn soms flink door elkaar geschud en in de meeste categorieën blijft het tot het eind spannend.

Nieuw rooster groepslessen

De vakanties zijn weer voorbij, dus is het weer tijd om te gaan sporten. We mogen en kunnen weer iets meer nu de versoepelingen worden doorgezet. We hebben het rooster daarom weer iets uitgebreid en gaan langzaam terug naar 'voor' corona. We waren helaas ook genoodzaakt wat wijzigingen in het rooster aan te brengen i.v.m. beschikbaarheid instructeurs.