Agenda ALV 29 maart

Op woensdag 29 maart 2023, aanvang 19.30 uur, vindt in de kantine van de “Fortiushal” de 127e algemene ledenvergadering van “Fortius” plaats. Het bestuur nodigt alle leden van “Fortius” uit voor deze ledenvergadering.

Hieronder kan je de nieuwe versie van de agenda downloaden. Doordat de punten 7, 9 en 10 vermoedelijk te veel tijd in beslag gaan nemen heeft het bestuur besloten om de huldiging van de jubilarissen, kampioenen en uitreiken van de prestatieprijzen en eervolle vermeldingen e.d. te verplaatsen naar een ander moment in het jaar.

Download hier de agenda (versie 6-3-2023).

Locaties competitie 2023 bekend

De poule-indeling en de locaties van de competitiewedstrijden in 2023 zijn bekend. Voor Fortius zijn ze als volgt.

U16/U14 (jun. C/D) - poule 59

22 april Gorinchem, 13 mei Vlaardingen, 17 juni Gorinchem

U20/U18 (jun. A/B) - poule 34

23 april Rotterdam (RA), 28 mei Alphen a/d Rijn, 11 juni Zoetermeer

Senioren 3e divisie - poule 13 7 mei Hulst, 21 mei Delft, 2 juli Zevenbergen
Masters - poule 22

30 april Den Haag, 11 juni Vught

De data en locaties van de regionale pupillencompetitie zijn hier te lezen.

Beginnerscursus hardlopen

Start: 27 februari 2023 om 19:00 uur

Indien je de eerste les niet aanwezig kunt zijn, kan je altijd een volgende les instromen. Kom gewoon een volgende les en schrijf je in - geen probleem!

De beginnerscursus hardlopen is voor onervaren hardlopers. Die zullen door deze cursus in 14 weken in staat zijn een 5 km prestatieloop uit te lopen, de zogenaamde Cor Melger eindloop (op donderdagavond 1 juni).

De cursus bestaat uit wekelijkse trainingen op de maandag- en donderdagavond vanaf de Fortiushal. Door goede begeleiding, techniekvoorlichting en conditietraining word je langzaam een getrainde hardloper. Na de cursus kan je op verantwoorde wijze meedraaien in de reguliere groepen van Fortius voor wegatletiek en gedurende langere tijd genieten van hardlopen.

Inschrijven Dordtse Avond4daagse

Beste ouders/verzorgers van de pupillen en framerunners,

De Dordtse avondvierdaagse komt er weer aan! Dit jaar is de avondvierdaagse van dinsdag 23 mei t/m vrijdag 26 mei. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12-13 jaar (basisschoolleeftijd) kunnen meedoen via de basisschool of de sportvereniging. Onder andere voor kinderen in deze leeftijdscategorie die lid zijn van Fortius en kinderen die niet in Dordrecht naar een basisschool gaan dus een mooie kans om 4 verschillende routes van 5 kilometer door Dordrecht af te leggen. Begin- en eindpunt is steeds het stadion van FC Dordrecht. Er kunnen maximaal 4000 kinderen meedoen.