Inschrijving pupillencompetitie 2021

De inschrijving voor deze reeks wedstrijden is inmiddels geopend. Ik zal je er in het kort iets over vertellen.

Onderstaand een korte uitleg wat deze competitie precies inhoudt. Elk jaar organiseert de Stichting Atletiek Regio Dordrecht (StARD) in de zomer een baancompetitie voor pupillen. Deze competitie bestaat uit 5 wedstrijden (waarvan je er aan minimaal 4 moet deelnemen om in het eindklassement voor te komen) in onze regio;

  1. zaterdag 10 april bij Passaat te Papendrecht
  2. zaterdag 22 mei bij Fortius te Dordrecht
  3. zaterdag 05 juni bij AAA te Alblasserdam
  4. zaterdag 10 juli bij Typhoon te Gorinchem
  5. zaterdag 11 september bij Spirit te Oud-Beijerland

Online reservering groepslessen

Helaas mogen wij op dit moment nog geen (groeps)lessen geven, maar laten wij hopen dat dit niet al te lang meer duurt. Wij kunnen niet wachten om samen met jou weer heerlijk te sporten en wij hopen jij ook!
Vanwege de coronapandemie moeten wij ons straks houden aan een aantal nieuwe regels. Daarom gaan wij werken met een online reserveringssysteem genaamd SPORTKLOK. Voor jou heeft dat als voordeel dat je zeker weet dat je terecht kunt en dat je in een veilige omgeving kunt trainen.

4e wedstrijd onderlinge crosscompetitie

Waar een week eerder nog ruim 10 centimeter sneeuw lag is op zaterdag 20 februari 2021 de vierde van vijf onderlinge jeugdcrossen gehouden. De temperatuur was nu ongeveer 15 graden Celsius en de eerste korte broeken en korte mouwenshirts zijn al gesignaleerd. Met een dit keer zeer bijzonder parcours waar veel afzetlint bij is gebruikt. Meer hier over in de volgende nieuwsbrief.
De volgende en tevens laatste cross is op zaterdag 20 maart 2021. Inschrijven is weer niet nodig.

Fortius zoekt nieuw bestuur

Fris elan kan de vereniging verder brengen

Ben jij een enthousiast verenigingslid met hart voor de club? Dan kun jij samen met andere enthousiastelingen de koers van de vereniging gaan bepalen.

Het huidige bestuur is op zoek naar nieuwe bestuursleden die belangrijke taken willen overnemen. Stapt het hele bestuur op dan? Nee, dat gelukkig niet, maar met een lange staat van dienst vindt een aantal bestuursleden het tijd geworden om het stokje dit jaar over te dragen. Het gaat in eerste instantie om de functies penningmeester en algemeen bestuurslid. En op termijn raken ook andere bestuursfuncties vacant.