Online reservering groepslessen

Helaas mogen wij op dit moment nog geen (groeps)lessen geven, maar laten wij hopen dat dit niet al te lang meer duurt. Wij kunnen niet wachten om samen met jou weer heerlijk te sporten en wij hopen jij ook!
Vanwege de coronapandemie moeten wij ons straks houden aan een aantal nieuwe regels. Daarom gaan wij werken met een online reserveringssysteem genaamd SPORTKLOK. Voor jou heeft dat als voordeel dat je zeker weet dat je terecht kunt en dat je in een veilige omgeving kunt trainen.

Hoe werkt het? Ga naar www.sportklok.nl en ga via de zoekfunctie naar Fortius Drechtsteden.
Maak eenvoudig een account aan met je e-mailadres, voor- en achternaam, lidnummer (staat op je kwartaal factuur) en een zelfgekozen wachtwoord. Wij controleren je aanmelding en zodra je per mail de bevestiging hebt ontvangen kun je, zodra wij weer open mogen, lessen reserveren.
Zodra de lessen weer van start gaan, zullen wij de lessen in de planner zetten en kun je de gewenste lessen reserveren via www.sportklok.nl of via een link naar SPORTKLOK die op onze site komt.
Mocht je eventueel verhinderd zijn, verzoeken wij je vriendelijk je reservering te annuleren, zo komt de plaats weer voor iemand anders beschikbaar.
Voor nu: blijf de site www.fortiusdrechtsteden.nl volgen! Doe de online lessen thuis en blijf zo lekker in beweging. Ga wandelen, fietsen, trek er eens lekker op uit, maar blijf voorzichtig en gezond!.