Groepslessen weer van start

We zijn heel blij dat we vanaf woensdag 19 mei eindelijk weer groepslessen kunnen geven! Deze groepslessen zullen wel buiten worden gegeven. Dit heeft te maken met de regelgeving. Bij hevige regenval of onweer zullen de lessen daarom niet doorgaan.

In het nieuwe rooster vinden jullie vanaf woensdag ook trainingen Yoga (maandag & woensdag) en Corepower (woensdag)!

Om mee te doen met de groepslessen, is het belangrijk dat je van tevoren een plekje tijdens een les reserveert. Dit doen wij via de website sportklok.nl. Het reserveren van een les werkt als volgt:

  1. Ga naar de website sportklok.nl.
  2. Onder 'Zoek jouw sportschool' selecteer je de plaats Dordrecht.
  3. Klik achter de vereniging 'Fortius' op 'Open'.
  4. Je vindt hier het rooster van al onze lessen. Om te reserveren maak je een account aan. Klik hiervoor op de knop 'Account aanmaken'.
  5. Vul je aanmelding in en wacht tot je TWEE bevestigingsmailtjes hebt gehad. Dit kan even duren, omdat wij jouw aanmelding moeten goedkeuren.
  6. Je kunt nu via de website reserveren voor de groepslessen.
  7. Kun je toch niet aansluiten bij een les, meld je dan af, zodat je plekje vrij komt voor andere sporters.

Uiteraard gelden nog steeds alle coronamaatregelen op en rond ons sportcomplex. Houd dus anderhalve meter afstand, blijf thuis bij klachten, blijf niet langer op ons complex als nodig en maak de gebruikte materialen schoon met de aanwezige schoonmaakmiddelen.

Alle informatie over de herstart van de groepslessen kun je HIER nalezen. 

Onderstaand vind je het rooster van alle groepslessen voor de komende weken. Afhankelijk van de belangstelling bekijken we of we wijzigingen aanbrengen in dit rooster. Let op: de tijden zijn soms anders dan jullie gewend zijn.

RoosterGroepslessen