Nieuws over de groepslessen

Kerstvakantiesluiting groepslessen

De feestdagen zijn in aantocht. In december hebben we dit jaar een kerstvakantiesluiting van donderdag 22 tot en met zaterdag 31 december. De fitness is wel geopend met uitzondering van de feestdagen.
Vanaf maandag 2 januari gaan we weer knallen!

Leuke nieuwtjes...

Dewi is nieuw bij Fortius en geeft op vrijdagochtend een zumba/shape les, deze les start om 09.15 uur en geeft je zeker de garantie om vrolijk en voldaan het weekend in te gaan!
Remco gaat de cardioboksles overnemen van Ozlem op woensdagavond 20.00 uur. Wil je even helemaal los gaan, kom dan zeker meedoen!
Christine start op maandag 9 januari met Fortius Fit. Wil jij 2023 gaan werken aan jouw fitheid, meer bewegen, afvallen, gezonder leven? Geef je dan op voor dit programma! Zie deze flyer.
Jente gaat starten met meedraaien in de lessen om uiteindelijk ook les te gaan geven!

Wisten jullie dat....

Ina al meer dan 20 jaar les geeft bij Fortius, van oldscool aerobics tot zumba en nu op de dinsdagavond 18.30 uur een heerlijke bodyshape!
Greet weer oma wordt en daarom de donderdagochtend pilatesles van 10.15u gaat overdragen aan Diane!
Wij blij zijn dat jullie zo trouw komen sporten!

Hebben jullie nog wensen en idee├źn laat het ons weten! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

SPORTKLOK

Wij merken de laatste tijd dat niet iedereen die ingeschreven staat naar de les komt. Je kan in sportklok max 2 uur voor aanvang van de les uit- of inschrijven, als je dit na die 2uur doet dan zien wij de in- of uitschrijving niet.
Willen jullie dit please in de gaten houden zodat iedereen een plekje heeft. Bij twijfel of je wel of niet komt schrijf je dan niet in.

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe!

Groepslessenteam Fortius Drechtsteden