Inschrijving clubkampioenschappen sluit op 22 september

Op zaterdag 7 oktober worden op de accommodatie van CAV Energie in Barendrecht de clubkampioenschappen baan voor Fortius, CAV Energie en AV Spirit gehouden. Er wordt in elk van de drie clubs gestreden om het eigen clubkampioenschap, maar de wedstrijd wordt gezamenlijk verwerkt. De inschrijving  sluit op 22 september (2 weken voor de wedstrijddatum).

Pupillen en framerunners

De pupillen doen een vierkamp met een sprint, mila, een werp- en een springonderdeel.
De framerunners kunnen zich voor een 60 en een 200 meter inschrijven.
Het chronoloog ligt nog niet vast, maar wij willen de ouders/verzorgers van de pupillen er vast op wijzen dat de wedstrijden voor de pupillen waarschijnlijk ’s middags plaatsvinden.
Aan het eind van de middag kunnen de pupillen meedoen aan de 10 x 100 meter estafette voor alle categorieën.

Junioren, senioren en masters

Vanaf de junioren is er een vijfkamp met sprint en/of horden, 1 of 2 werponderdelen, 1 of 2 springonderdelen en een mila looponderdeel. De precieze samenstelling van de meerkampen per categorie kan je op Atletiek.nu vinden. Wil je liever niet aan alle onderdelen van je meerkamp meedoen? Geef dat dan van tevoren even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wedstrijdleider kan er dan rekening mee houden bij het indelen van de series en de startgroepen.
Het enige losse onderdeel naast de meerkamp is de 1500 meter.

10 x 100 meter

Aan het eind van de wedstrijd is er net als vorig jaar weer de 10 x 100 meter estafette. Energie en Spirit kennen hierin een lange traditie, maar voor de atleten van Fortius was het vorig jaar nieuw en onbekend. Dit jaar wil Fortius graag met een groot aantal teams klaar staan. Alle categorieën mogen gemixt meedoen, van pupillen t/m masters. We willen de trainers vragen hier alvast over na de denken en hun atleten te informeren over de mogelijkheid van het lopen van deze ludieke estafette. Definitief aanmelden hoeft pas op de dag van de wedstrijd.

Meer info en inschrijven

Ga voor meer informatie over de clubkampioenschappen en om in te schrijven naar https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/37362/ (Let er bij het inschrijven voor de meerkamp op dat de juiste categorie staat ingevuld. Alleen dan verschijnt de knop om te kiezen voor de juiste meerkamp.)
Vergeet niet om bij je inschrijving iemand op te geven die de organisatie kan helpen bij de voorbereiding voor de wedstrijd, jureren of andere vrijwilligerstaakjes, met de wedstrijd zelf of met het opruimen van materialen na de wedstrijd.

Vragen? Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..