Beginnerscursus hardlopen

Ook in 2022 organiseert Fortius een cursus voor de beginnende hardloper. De cursus is maandag 7 maart 2022 net gestart en eindigt op donderdag 2 juni 2022. Maar instromen is nog mogelijk. De lessen worden twee maal per week gegeven op maandag- en donderdagavond.
De vereniging is gehuisvest op het sportpark “Reeweg” te Dordrecht.
De eerste weken kan je testen of hardlopen wat voor jou is en hoef je niet meteen lid te worden: de snuffelperiode. Als het lopen je bevalt, dan word je lid van Fortius in april en gaan we door met trainen voor de eindloop in juni, waarbij je de 5 km zal moeten afleggen. Dan heb je 13 weken getraind. We sluiten de loop af met een gezellige barbecue!

Tegen die tijd ben je een getrainde loper en kun je de training voortzetten op de maandag- en donderdagavond als reguliere atleet in een speciale groep die de beginners verder brengt naar ca 10km. Mocht je naar snellere groepen willen doorstromen, kan dat. Hierover krijg je individueel advies. Dus doe mee met Fortius en verbeter je conditie met sprongen!

Alle data op een rijtje

• De cursus voor beginnende hardlopers is net gestart, instromen kan nog steeds!
• De lessen zijn elke maandag- en donderdagavond.
• Snuffelperiode voor 10 euro om te kijken of hardlopen iets voor jou is, eindigt 1 april 2022. Hierna moet je lid worden van Fortius om met de cursus door te gaan.
• Cursus duurt totaal 13 weken en sluit af met de “Cor Melger” 5 km prestatieloop op donderdagavond 2 juni 2022.

 Download hier de flyer.

Mocht je nog meer informatie willen mail dan naar Toos Volmer: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.