Wegatletiek

WEGATLETIEK kop2

Of u nu een beginnende of reeds een ervaren loper bent, bij Fortius kunt u terecht voor uw looptrainingen. Bij ons worden verschillende afstanden op verschillende niveaus getraind onder de deskundige begeleiding van onze trainers. Heeft u interesse? Kom dan een keer langs op een training. Onze trainers staan u graag te woord en kunnen u helpen met het beslissen welke groep het beste bij u past. Een keer meetrainen om te bepalen of Fortius wat voor u is, is natuurlijk ook altijd mogelijk. U kunt zich als loper aansluiten bij één van onderstaande groepen met ieder een eigen doelgroep. Voor verdere informatie per groep klikt u op de groep.

Beginnersgroep:

Beginnende lopers die na een periode van 17 weken 5 kilometer hardlopen.  WEGATLETIEK inzet1

 

Maandag/woensdag/zaterdag loopgroepen:

Onderverdeeld in verschillenden niveaugroepen. Er is een laagdrempelige groep waar ook beginners zich thuis zullen voelen, maar er zijn ook groepen waarin getraind wordt voor afstanden variërend van 10 km tot aan de marathon met elk een eigen niveau.

 

Dinsdag/donderdag wegatletiek:

Onderverdeeld in niveaugroepen A t/m E. Groep E bestaat uit beginnende lopers voor wie gezondheid en loopplezier voorop staan, lopers met blessures en lopers die minder belastbaar zijn. Groep A1/A2 bestaat uit wedstrijdlopers die in staat zijn om 10 km af te leggen tussen de 32 en 48 minuten. De groepen D t/m B zitten daar tussenin.

 

Maandag/donderdag wegatlatiek:

Voor atleten die op de maandag- en donderdagavond willen trainen bij een vaste groep. Groep o.l.v. Kees de Pee, André Lambregts en Ad Stam (maandagavond) en sluit aan bij de D-groep op de donderavond. Deze groep bestaat uit prestatielopers en recreanten met een 10 km tijd tussen de 50 minuten en 60(+) minuten op de tien kilometer. Ze trainen op het schema van de dinsdag/donderdag groep D, waardoor atleten de donderdagavond met of de maandag- of dinsdagavond kunnen combineren.

 

Loopgroepen in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht:

Ook deze loopgroepen zijn onderverdeeld in niveaugroepen. Twee maal per jaar start er een beginnersgroep.

Contact:

Heeft u na het lezen van de informatie over de loopgroepen in Dordrecht nog vragen en wilt u contact, mail dan naar de trainerscoördinator Toos Volmer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt haar ook persoonlijk benaderen:

Toos Volmer

Toos Volmer