Updates

Fortius 14 x 1e in pupillenwedstrijd Alblasserdam en evenaring clubrecord

Op 25 mei stond de 2e wedstrijd in de pupillencompetitie op de agenda. Alblasserdam was deze keer het sportieve toneel voor de jongste groep atleten. De kleinere baan voelt altijd gemoedelijk aan en is lekker overzichtelijk. De pupillen waren ondanks het weer enthousiast en hadden er weer zin in.

Gelukkig brak de zon ook regelmatig even door en was het toch net echt even lente. Aangemoedigd door luid getoeter van een stoet vrachtwagens en ander groot materieel gingen ze aan de slag met hun onderdelen.

Het was voor veel pupillen weer een goede dag om te scoren, met 24 p.r.’s is dit ook weer goed gelukt. De Fortius jongens U9 renden zelfs allemaal een p.r.!

Uiteindelijk mochten ook weer veel Fortiusatleten het podium betreden. Er werden op de meerkamp acht plekken op het hoogste podium behaald en op de 600 en 1000 meter stond Fortius zes keer op de eerste plaats.

Diore van der Laan had een zeer goede dag bij het hoogspringen. Met haar prestatie van 1.22 meter evenaarde zij het clubrecord bij de meisjes U10.

Dat de sfeer heel goed was, is in ieder geval te zien op de foto van de meisjes U10 (bovenaan dit artikel).

Uitslagen pupillenwedstrijd Alblasserdam 25-5-2024

Lees ook: Succesvol weekend met pupillencompetitie etc.

Naar boven