Updates

Clubkampioenschappen 2022 – Wat is er nieuw?

De inschrijving voor de 3 clubs meeting / clubkampioenschappen op 1 oktober is gesloten. Met wat passen en meten in het tijdschema is het gelukt om alle inschrijvingen te plaatsen.

Clubkampioenschappen anders dan anders

Voor het eerst organiseren we de clubkampioenschappen samen met CAV Energie uit Barendrecht en AV Spirit uit Oud-Beijerland, vandaar ook de naam ‘3 clubs meeting’.
In deze gecombineerde clubkampioenschappen gaan sommige dingen een beetje anders dan we in de afgelopen jaren bij Fortius gewend waren.

Wat is er nieuw?

• Meer deelnemers, dus meer tegenstand.
• De junioren, senioren en masters hebben bij inschrijving hun eigen driekamp kunnen samenstellen. Degene die over drie onderdelen de meeste punten vergaart, is clubkampioen in zijn/haar categorie en wint een bijbehorende medaille.
• Voor de pupillen is er een vierkamp inclusief een lang looponderdeel in plaats van een driekamp en een los lang looponderdeel.
• De pupillen hebben hun wedstrijden ’s middags in plaats van ’s morgens.
• Aan het eind van de wedstrijd is er een 10 x 100 meter estafette waar iedereen – van pupillen t/m masters – aan mee mag doen. Een fun-onderdeel voor jong en oud. Inzet is een wisselbeker. Gaat het Fortius lukken om die beker te veroveren? Opgeven voor de estafette kan op 1 oktober. Doe je niet mee? Blijf dan kijken en aanmoedigen.
• De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor alle categorieën en de uitreiking van de wisselbeker voor het winnende estafetteteam. Ben je zelf niet in de prijzen gevallen? Blijf dan voor de gezelligheid toch nog even hangen en neem een drankje of een snack in de kantine.

We hopen op goed weer, een mooie wedstrijd en veel gezelligheid!

Het (voorlopige) tijdschema en de (voorlopige) serie-indelingen staan op Atletiek.nu.

Hulp gevraagd

We kunnen nog hulp gebruiken in de baanploeg (materialen klaarzetten en opruimen). Wil je helpen? Geef het door aan woc@fortiusdrechtsteden.nl of zeg het tegen iemand van de WOC

Naar boven