Updates

Avondvierdaagse van 6 t/m 9 juni

Van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni gaat de Dordtse Avondvierdaagse elke avond van start vanaf Sportpark Reeweg. De accommodatie van Fortius is dan met de auto niet te bereiken, dus kom op de fiets naar de training! Voor de groepslessen geldt die week een aangepast rooster.
Voor de kinderen die zich hebben opgegeven om met Fortius mee te lopen in de Avondvierdaagse geldt de volgende informatie:

 

We hebben startnummer 17. Dus dat is redelijk vooraan!

Iedereen graag van dinsdag 6 juni tm vrijdag 9 juni om 18.15 uur aanwezig zijn op het veld bij Sportcomplex Reeweg. Wees op tijd, want iedereen moet zich van tevoren aanmelden bij de leiding! Kijk de eerste avond op het veld naar de FORTIUSvlag. Dit wordt ‘onze plek’ die week. Aanmelden gebeurt op het veld en niet als we al aan het lopen zijn; dit is niet te doen in alle drukte. Afmelden gebeurt ook op het veld. Als iedereen is afgemeld mag je naar huis. We wachten even op elkaar, dat is wel zo netjes.

Om de Avond4daagse een echt feestje te maken, hebben we uiteraard wel een aantal regels waar je je aan moet houden.
· Je draagt elke avond zichtbaar je clubkleding ( Fortiushoodie, een cyaanblauw shirt of je oude clubkleding)
· Je draagt goed zittende schoenen die lekker lopen
· Je houdt met je kleding rekening met het weer, een regenjas of -cape bij regen, extra drinken bij erg warm weer.
· Je belooft mee te zingen met alle liedjes of zet ze zelf in… 🙂
· Je plast van tevoren, want onderweg kan dit namelijk niet (we willen geen kinderen kwijtraken natuurlijk)

· Wat drinken meenemen is altijd goed. Liever niet te veel snoep of koekjes. Het is een sportieve happening. Het duurt een klein uurtje, dus hele rantsoenen mee hoeft natuurlijk niet.
· We kunnen nooit helemaal inschatten hoe laat we weer terug zijn. Dit hangt ervan af hoe snel de groepen voor ons lopen. Voor kinderen die opgehaald worden, is het handig dat de ouders tijdig op het veld staan of bij onze hal. De start is om 18.30 uur.

Naar boven