Updates

Binnenkort onderlinge werpmeerkampen

Het is de bedoeling op een van de komende drie zondagen (27 november, 4 of 11 december a.s.) onderlinge meerkampen te houden. Gezien de onzekere situatie voor wat betreft het weer in deze periode zal pas op de donderdag ervoor worden beslist of de wedstrijden de zondag erop zullen plaatsvinden. Gelieve dus regelmatig te checken of de wedstrijd op atletiek.nu staat vermeld. Het wordt een werpvierkamp voor junioren CD en een officiële werpvijfkamp voor junioren B en ouder.

Junioren CD, die nog nooit hebben aan kogelslingeren hebben gedaan, kunnen dit onderdeel ter plekke laten vervallen. Junioren B en ouder, die nog nooit aan gewichtslingeren hebben gedaan, kunnen dit onderdeel ter plekke laten vervallen. Masters kunnen ter plekke één of meer onderdelen laten vervallen.
Bij voldoende juryleden en helpers (minimaal acht maar liever tien) kan er in twee groepen van maximaal 15 atleten worden gewerkt (junioren CD èn junioren B en ouder), dus in totaal 30 atleten. Anders wordt er in één groep gewerkt en kunnen maximaal 15 atleten deelnemen.

Atleten van wie ouders, broers of zussen e.d. meehelpen krijgen voorrang bij de inschrijving. Voor het overige is het wie het eerst komt het eerst maalt en vol = vol.
Gelieve dus van tevoren op te geven wie er wil helpen.

Volgorde nummers:
Junioren CD: kogelstoten – discuswerpen – speerwerpen – kogelslingeren.
Junioren B en ouder: kogelslingeren – kogelstoten – discuswerpen – speerwerpen – gewichtslingeren.
Het chronologisch overzicht wordt op de zaterdag voor de wedstrijd vermeld op atletiek.nu.

Naar boven