Updates

CD-competitie in Gorinchem met clubrecord Anniek de Lange

20210422 Anniek de Lange hoog

Dankzij de vervroegde corona-versoepelingen vanaf 5 juni kon de eerder afgelaste competitiewedstrijd voor C/D-junioren op 19 juni in Gorinchem toch doorgaan. Helaas kon niet in elke poule van de competitie een organisator gevonden worden, waardoor de wedstrijd niet mee kon tellen in de competitiestand. De deelnemende atleten konden daar niet heel erg mee zitten, want eindelijk hadden ze weer eens een volwaardige atletiekwedstrijd tegen andere verenigingen. Er werd door de Fortiusatleten goed gepresteerd.

Een speciale vermelding verdient Anniek de Lange, die met 1,68 m op hoogspringen niet alleen het reeds op haar naam staande clubrecord bij de meisjes junioren C brak, maar ook het clubrecord bij de meisjes B en A op haar naam schreef. Alle prestaties van de deelnemers van Fortius zijn hier te lezen.
De teams van Fortius eindigden in de wedstrijd in Gorinchem hoog in de eindstand. Het eerste team van de jongens D behaalde de eerste plaats, de jongens en meisjes C werden tweede en het eerste team van de meisjes D werd vijfde. Zoals gezegd telt deze wedstrijd niet mee als voorronde in de competiite. De competitie begint pas echt met de wedstrijd op 3 juli in Barendrecht.

Uitslagen CD-wedstrijd Gorinchem 19-6-2021

Anniek de Lange (archieffoto: 24-4-2021 Dordrecht)

Naar boven