Updates

Clubkampioenschappen op zaterdag 5 september

De inschrijving voor de Fortius clubkampioenschappen atletiek zijn geopend. Ga naar deze pagina op Atletiek.nu om te zien welke onderdelen op het programma staan en om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 26 augustus om 23:59 uur. 

De clubkampioenschappen voor alle categorieën worden georganiseerd op zaterdag 5 september. In de afgelopen jaren werden de clubkampioenschappen altijd begin oktober gehouden, omdat de weekends in september meestal vol zaten met competitiefinales en andere belangrijke wedstrijden. Dit jaar ziet de wedstrijdkalender van de Atletiekunie er heel anders uit, waardoor er ruimte is om onze clubkampioenschappen een maandje eerder op het programma te zetten.

We moeten bij de organisatie rekening houden met de corona-voorschriften en gemeentelijke richtlijnen, wat extra werk met zich meebrengt. Het slagen van de wedstrijd is sterk afhankelijk van de hulp die we krijgen bij het klaarzetten, schoonmaken en opruimen van materiaal. Wij doen daarom een oproep aan vrijwilligers om zich hiervoor aan te melden. Dat kan bij een van de leden van de WOC of op woc@fortiusdrechtsteden.nl. Ouders van jeugdleden kunnen zich bij de inschrijving van hun kind opgeven als hulpouder.

De wedstrijd kan alleen doorgaan indien er voldoende hulp is!

Naar boven