Updates

Clubkleding

bibbits.nl

Clubkleding atleten

Voor competitiewedstrijden van atletiek is een clubtenue verplicht. Voor overige wedstrijden en trainingen is het leuk om in een Fortiusshirt te sporten. Het Fortius clubtenue bestaat uit een shirt/singlet/topje in de kleur cyaan (met daarop het Fortiuslogo) en een short/tight in de kleur zwart. De kleding wordt geleverd door Balans. 

Twee keer per jaar organiseert Fortius pasavonden in het clubgebouw. In die periode van twee weken kan iedereen kleding bestellen op de website van Balans en op dat moment online aan Balans betalen. Alle bestelde kleding wordt als pakket naar Fortius gestuurd en vrijwilligers zullen die kleding uitdelen. Nadat de website sluit is er een levertijd van zes weken. Voor het labelen en inpakken van de kleding door Balans komt er per bestelling nog 3,50 euro bij.

De website staat echt maar twee keer per jaar open en je kunt buiten deze momenten geen kleding bestellen.

Let op: mocht je niet passen, bestel dan niet te klein, want de kleding valt klein uit. Het is raadzaam om wel te komen passen.

 

Magneetjes in plaats van speldjes

Baal jij ook zo van die speldjes die je in je mooie clubkleding moet steken om je startnummer te bevestigen? Daarvoor is een andere bevestigingsmanier mogelijk: bibbits. Dit zijn krachtige kunststof magneetjes. Verkrijgbaar bij diverse (online) sport- en hardloopwinkels.  

Naar boven