Updates

Clubrecord Sigrid Florusse in Oud-Beijerland

20170513SigridFlorusse

Op zaterdag 3 juni werd door AV Spirit in Oud-Beijerland de wedstrijd “Open Hoeksch Sprint, Horden & Springen” georganiseerd, een wedstrijd voor alle categorieën. Fortius was er met een aardig aantal pupillen, junioren en masters.
Bij het polsstokhoogspringen werd goed gepresteerd, met onder meer een Nederlands beste prestatie aller tijden MC voor de voor PAC uitkomende Thyra van Diemen. Fortiusatlete Sigrid Florusse slaagde erin haar eigen clubrecord V35 te verbeteren tot 3,05m. Indoor sprong ze al eens hoger, maar in de buitenlucht was het een persoonlijk record.

Junior B Levi Casilio liep zijn eerste 100 meter ooit in 11,97. Op de 200 meter scherpte hij zijn p.r. aan tot 24,23, waarmee hij in Oud-Beijerland de wedstrijd won.
Ook door de junioren D en de pupillen van Fortius werden diverse p.r.’s gebroken, niet alleen op de gangbare onderdelen, maar ook op de afwijkende afstanden als de 100 en 150 meter die op het programma stonden.
Klik hier voor de uitslagen van de deelnemende Fortiusatleten en hier voor alle uitslagen van het Open Hoeksch van 3-6-2017 in Oud-Beijerland.

Sigrid eerder dit jaar in Eindhoven

Naar boven