Updates

Competitiewedstrijd CD-junioren 14 april

Op zaterdag 14 april organiseert Fortius de 1e wedstrijd in poule 60 van de competitie voor junioren C/D. De uitnodiging die naar de deelnemende verenigingen is verstuurd en het chronoloog zijn hieronder te downloaden. 

Uitnodiging

Chronoloog (definitief). De juryvergadering (10.15 u) en ploegleidersvergadering (10.30 u) worden gehouden beneden in de hal bij de verspringbak. 

Meer info hier op Atletiek.nu

Hieronder volgt de tekst van de informatiemail die op vrijdag 13 april naar de junioren CD van Fortius is gestuurd. 

Hoi CD junioren,

 

Morgen hebben jullie de eerste dag van de CD competitie 2018. Wij hebben er zin in! De wedstrijd vindt plaats op onze eigen baan. Wij verwachten iedereen om 10:00 uur bij de fietsenstalling. Jullie krijgen dan gelijk je startnummer van Rens. Het startnummer moet op de borst worden gedragen. Zorg dus voor genoeg veiligheidsspelden/ magneetjes. Het chronoloog vind je als bijlage in de mail die ik jullie afgelopen zaterdag gestuurd heb en ook op www.atletiek.nu. Op deze website staat ook de serie/groepsindeling en zullen de uitslagen vermeld worden. Er vindt geen prijsuitreiking plaats.

Jullie zijn verplicht het Fortiustopje/shirt te dragen. Heb je dit nog niet zorg dan dat je dit morgen wel hebt. Je kunt het Fortiustopje/shirt kopen bij Sportcentrum Dordrecht aan de Albertine Agnesstraat 35, te Dordrecht (078-6136181). Ook moeten jullie een zwarte sportbroek(je) dragen. Hiervan maakt het merk niet uit. Mogelijk is het koud dus zorg ook voor warme sportkleding. Als jullie gebruik willen maken van spikes dan mogen de punten niet langer zijn dan 6 mm. Het mogen scherpe punten zijn. Voor eten, drinken en een tussendoortje zijn jullie zelf verantwoordelijk.

De meeste van jullie zullen samen met iemand van Fortius een onderdeel doen. Kijk even op het chronoloog wie dat is/zijn. Dan kunnen jullie samen ongeveer een half uur voor een onderdeel een warming up doen. Is diegene al met een onderdeel bezig, zorg je zelf voor je warming up. Een kwartier voor het onderdeel meld je je aan bij de jury met de jurylijst van het desbetreffende onderdeel. Als de voorgaande groep nog niet klaar is, doe je dit zodra ze klaar zijn. Het kan zijn dat je onderdelen gelijktijdig hebt, geef dit dan door aan de juryleden met de jurylijsten van beide onderdelen.

Tijdens deze dag zijn alle CD trainers aanwezig. Er zal geen trainer bij een specifiek onderdeel staan, maar we lopen allemaal rond de baan. Alleen juryleden en atleten die aan het desbetreffende onderdeel meedoen mogen op de baan/middenveld komen. Trainers, ouders, overige atleten en andere toeschouwers moeten dus aan de buitenkant van de baan staan kijken. Als je een vraag hebt, zul je dus naar de buitenkant van de baan moeten komen om die aan een trainer te kunnen stellen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitzetten van je aanloop/instellen van je startblok. Zorg er dus van te voren voor dat je weet hoe dat werkt.

Je vormt met je categorie een ploeg. Maar natuurlijk zijn we voor iedereen van Fortius, dus moedig elkaar aan. We verwachten daarom ook dat je er heel de dag bent. Let wel op: aanmoedigen mag alleen van de buitenkant van de baan, anders kan diegene die je aanmoedigt gediskwalificeerd worden.

Indien je verhinderd bent, moet je dit zo snel mogelijk aan mij doorgeven. Ook voor vragen kun je contact met mij opnemen. Zie voor mijn mobiele nummer of e-mailadres de mail die ik afgelopen zaterdag naar jullie gestuurd heb.

Tot slot wensen we jullie veel succes en veel gezelligheid toe.

Met sportieve groet, ook namens de CD trainers,
Katja

Naar boven