Updates

Dordtse Biesbosch Halve Marathon

Zaterdag 11 maart 2017 kun je meedoen aan de Dordtse Biesbosch Halve Marathon (voorheen Halve van Hercules). De langste afstand is natuurlijk de halve marathon, maar ook de 10 km en 5 km zijn onderdelen van dit evenement. En voor de kinderen zijn er de RIWAL Jeugdlopen.

Aan de jeugdlopen kunnen kinderen meedoen van 4 tot en met 13 jaar. Er zijn verschillende categorieën, het eerste startschot is om 10 uur, de laatste categorie start om 11.05 uur.
Deelname voor de kinderen is gratis.
Voor de marathon, 10 km en 5 km is de start bovenaan de dijk bij de Reeweghal, de finish is op de baan. Het startschot voor de halve marathon is om 11.45 uur en voor de 5 en 10 km om 12.00 uur.

Informatie
Klik hier voor meer informatie over de Dordtse Biesbosch Halve Marathon en hier om in te schrijven.

Vorig jaar hadden we een zeer geslaagd jubileumevenement met de 40e halve marathon. We hopen ook dit jaar weer veel lopers te verwelkomen.

Vrijwilligers
Kun je niet lopen, dan ben je natuurlijk welkom als vrijwilliger. Meld je in dat geval zo snel mogelijk aan bij een van de organisatoren.

Organisatieteam Dordtse Biesbosch Halve Marathon
Maarten Vogelenzang, Gos Koernap, Karin Stam, Sibrand Komdeur, Mieke van de Fluit, Jasper Beljaars, Matthieu Wüst, Kees de Pee, Willy Diepeveen.

Naar boven