Updates

Fortius goed van start in competities

20190407 Masters vrouwen

In het weekend van 6 en 7 april gingen de atletiekcompetities voor clubs van start. Fortius nam deel met teams in de competities voor junioren D en C, junioren A en masters. De senioren beginnen een week later.

Junioren CD

Aan de poulewedstrijd voor CD-junioren op zaterdag in Gorinchem deed Fortius met 7 ploegen mee. Al die teams presteerden goed, maar de echte toppers waren de D-meiden.

Team 1 van de meisjes D van Fortius won de poulewedstrijd op de baan van Typhoon en staat landelijk op een zevende plaats (van de 203 ploegen) en dat is een mooi uitgangspunt om zich ook dit jaar weer te kunnen gaan plaatsen voor de landelijke finale. Alle uitslagen van de Fortius CD-junioren zijn hier te vinden.

Junioren A

Op zondag waren de junioren A van Fortius in Vught en de masters waren in Zevenbergen. Team 1 van de meiden A werd op de baan van Prins Hendrik vijfde en het 2e team werd zevende. De Fortius jongensploeg werd eveneens zevende. De uitslagen van de junioren A van Fortius staan hier.

Masters

De masters deden het in Zevenbergen goed met een vierde plaats voor de mannenploeg en een derde plaats voor de vrouwenploeg. De organisatie van de Zevenbergse vereniging Groene Ster verzorgde traditiegetrouw een huldiging voor de beste drie teams met als ludieke prijs een bittergarnituur voor het hele team. Ook landelijk staan de mastersteams er goed voor met een tiende plaats voor de vrouwen en een elfde plaats voor de mannen, wat uitzicht biedt op een finaleplaats. De uitslagen van de Fortiusmasters kan je hier lezen. 

Prijsuitreiking in Zevenbergen.

Landelijke competitiestanden

Naar boven