Updates

Fortius goed vertegenwoordigd in openingswedstrijd Passaat

Afgelopen zaterdagochtend 25 maart kregen alle Fortius-atleten een glimlach op hun gezicht bij het opendoen van de gordijnen. Het overgrote (pupillen)deel omdat ze lekker in het zonnetje konden trainen en 36 atleten omdat dit weer de naam openingswedstrijd van het buitenseisoen eer aandoet. AV Passaat organiseert altijd een openingswedstrijd, waarbij atleten vanuit het gehele land de weg naar Papendrecht weten te vinden. Dit jaar waren dit er ruim 400!

De pupillen en junioren konden zich inschrijven voor een meerkamp en/of een middenlange afstand, de oudere junioren en Masters konden kiezen uit losse onderdelen en er zijn heel wat Persoonlijke Records verbeterd.
Er waren podiumplaatsen voor Hugo Vink (JPM) met een 1e plaats op de meerkamp én op de 600 meter en voor Novi Hermus (MPA1) met een 3e plaats op de 1000 meter. Bij de jongens C mocht Duane van Dijkhuizen twee keer plaats nemen op het hoogste podium voor de meerkamp én de 100 meter horden. Op de hordenafstand bij de meisjes junioren B stond Miranda van Dijk op de 1e plaats en Eri van Berkum op de 3e plaats. Sophie van der Spoel nam de bronzen plak in ontvangst na afloop van het verspringen in dezelfde categorie. Ruben van Ameijden en Robert Florusse eindigen respectievelijk op de 1e en 2e plaats bij zowel het kogelstoten als bij het discuswerpen in de categorie Masters. En als laatste mocht Gerard van Dijk op de nummer 1 plaatsnemen na de finale van de 100 meter bij de Masters.
Alle andere uitslagen van de Fortius-atleten zijn te vinden op deze pagina.

 

 Uitslagen Openingswedstrijd Passaat 25-3-2017

Naar boven