Updates

Fortius-jeugd op podium in loopcircuit

In het eindklassement van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit mochten veel Fortius-jeugdleden op het podium plaatsnemen.

 

Na afloop van de laatste wedstrijd, in een reeks van negen, bij Typhoon in Gorinchem werden de uitslagen bekeken en de prijzen uitgedeeld.

Bij de meisjes (geboren in 2010 en later) stonden Anne Schoester en Tula Hermus op het podium. Tula op plaats 1 en Anne op plaats 2. Bij de jongens in dezelfde categorie mocht Noah van Bezooijen plaatsnemen op plek 2.
In de categorie meisjes (geboren in 2007 t/m 2009) mocht Novi Hermus de 1e prijs in ontvangst nemen. Bij de jongens in dezelfde categorie was er een geheel Fortius-podium; Luuk Bosveld op plaats 1, Ruben van Roosmalen op plaats 2 en Yerne Biesterveld op plaats 3.
Inde categorie jongens (geboren in 2005 en 2006) was er één Fortius deelnemer, maar die mocht wel de eindoverwinning mee naar huis nemen. Freek Bosveld eindigde hier op plaats 1.

Ook de vrouwen senioren en vrouwen 35 hebben goed gepresteerd. Annemarie Kersbergen en Margriet Halbertsma respectievelijk 1e en 2e (V senioren). Naj Seddik 2e (V 35).

Naar boven