Updates

Fortius juniorenkamp 2022

thumbnail Image 1

Op vrijdag 3 Juni was het zover: Het Fortius Juniorenkamp 2022 ging van start.
We streken dit jaar neer op de nieuw uitgekozen locatie in Renesse.
Nadat iedereen zijn slaapplek had gevonden en tassen waren neergezet, was het tijd voor het eerste spel op het nabijgelegen strand. Daarna gingen we op pad voor een avond/nachtwandeling.
Na een korte nachtrust en een lekker ontbijt was het tijd voor een serieuze training.

Deze werd ook gegeven op het nabijgelegen strand en we konden meegenieten van de internationale vliegers die dit weekend aanwezig waren.
Zaterdagmiddag stond de 9-kamp op het programma die bij alle leeftijden de competitie-skills naar boven haalde. Na een pittige strand-estafette aan het einde van de middag was het tijd voor een verkoelende duik in de zee. Na een welverdiend ijsje en douche was het tijd voor een lekker frietje met snack en kon de “Tropical Party” van start met pubquiz & disco met als toetje een lekkere marsmellow bij het kampvuur.
Zondagochtend begon met een sombere lucht en wat regen, maar later klaarde het op en konden we het gewone programma weer door laten gaan. Nog een kusttrail en bootcamp met als kers op de taart een heerlijk broodje worst op de terugweg naar het kamphuis. Na de prijsuitreiking van de crazy 88 en de puntentelling van alle opdrachten werden (onder het genot van koffie/thee en koek) de eerste Junioren weer opgehaald.

Organisatie, trainers en begeleiders kijken terug op een zeer geslaagd weekend!

Hopelijk tot volgend jaar!

thumbnail Image 3

thumbnail Image 4

thumbnail Image

 

Naar boven