Updates

Uitnodigingsbrief en tijdschema promotie/degratiewedstrijd 11 september

Fortius heeft van de Atletiekunie de organisatie van de landelijke promotie-degradatie-wedstrijd 2e/3e divisie toegewezen gekregen. De wedstrijd wordt gehouden op zondag 11 september. De vrouwenploeg van Fortius heeft zich voor deze finale geplaatst.
In de wedstrijd op 11 september strijden de beste acht teams uit de 3e divisie en de laatste vier teams uit de 2e divisie tegen elkaar. Inzet is uiteraard het winnen van eremetaal voor de beste drie clubteams, maar ook wordt er gestreden om deelname in de 2e divisie.

De nummers 1 t/m 4 van de promotie-degradatie-wedstrijd doen volgend jaar mee in de 2e divisie. De nummers 5 t/m 12 doen volgend jaar mee in de 3e divisie.

Tijdens de promotie-degradatie-wedstrijd van de 3e divisie/2e divisie 2022 wordt het programma van de derde wedstrijd van de 2e divisie verwerkt. Bovenaan dit artikel staat een voorbeeld chronoloog. Het (voorlopig) chronoloog voor de wedstrijd op 11 september is te raadplegen op deze pagina van Atletiek.nu

De uitnodigingsbrief voor de wedstrijd is op 8 augustus verstuurd aan de contactpersonen van de deelnemende verenigingen. Je kan de brief hier downloaden

Naar boven