Updates

Fortius Pupillenkamp groot succes!

Voor velen – pupillen, C/D junioren, enkele framerunners, leiding en trainers – was het weekend van 22 t/m 24 september 2023 weer het hoogtepunt van het Fortius-jaar. Het pupillenkamp was net als voorgaande jaren ook dit jaar weer een groot succes.

Met uitzondering van de vrijdag was het stralend, zonnig weer. Er is weer hard getraind, gelachen, gezongen, gedanst en veel plezier gemaakt. Het zal voor velen niet makkelijk zijn geweest om de maandag na het weekend wakker te blijven op school of werk. Door het hele weekend heen worden door verticale groepen – onder enthousiaste begeleiding van een koppel C-junioren – spellen gedaan waar punten voor gehaald kunnen worden. Op zondagmiddag wordt dan de winnaar bekend gemaakt.

Dit jaar waren er voor het eerst in de geschiedenis twee teams met de hoogste score. De groep die de beker mee naar huis wilde nemen moest dat in een direct duel laten zien. Het latje lopen bleek voor het team van Ruben en Kelvin kinderspel. Zij waren zeer snel na 20 meter over de finish terwijl het team van Alexander en Nikki nog aan de start stond. Latje lopen vraagt veel coördinatie van de deelnemers en dat had het team van Ruben, Kelvin, Xavier, Eise, Rosalynn, Thijs, Mila, Esmée, Arend en Iris goed voor elkaar. Een snel in elkaar geflanste tijdelijke beker moest de echte wisselbeker vervangen want deze was door alle drukte in de dagen voorafgaand aan het kamp niet meegekomen vanuit Dordrecht. Zaterdag 30 september konden slechts een aantal trotse teamleden met de beker op de foto vanwege het juniorenuitje. Van links naar rechts: Xavier, Eise, Esmée en Mila.

Naar boven