Updates

Inschrijving Fortius Track Meeting 14 juni

FORTIUS Track Meeting 2018 kopie

Schrijf je nu in voor de Fortius Track Meeting op donderdagavond 14 juni!
De 3000 meter is bedoeld voor alle lopers van Fortius van elk niveau. Doe jezelf én de organisatie een plezier door van tevoren in te schrijven. Het inschrijfgeld is voor Fortiusleden slechts € 1,75 bij voor-inschrijving, maar € 5,00 bij na-inschrijving. Voor de sprintonderdelen is na-inschrijving NIET mogelijk.
Klik op deze link om je in te schrijven. Vergeet niet om bij inschrijving in te vullen welke tijd je ongeveer verwacht te lopen. Dat is van belang voor de serie-indeling. Het is voor iedereen leuker om in een wedstrijd met tegenstanders van je eigen niveau te lopen.

De Fortius Track Meeting, op 14 juni 2018 bestaat uit de volgende onderdelen:

– 3000m voor de Junioren B en ouder;
– 100m voor de Jongens Junioren C en Junioren B en ouder;
– 80m voor Meisjes Junioren C en Jongens Junioren D;
– 60m voor de Meisjes Junioren D.

De aanvang is om 19:00 en voorinschrijven via Atletiek.nu

Daarnaast hebben wij onderstaande vragen ontvangen:

1. Deelname van pupillen aan de sprint en 3000m
2. Deelname van Junioren-C en-D aan de 3000m

Omdat het voor Fortius de eerste keer is dat wij zo’n wedstrijd organiseren willen wij deze “beperkt” houden in omvang. Daarom hebben wij voor 2018 besloten de wedstrijd te beperken tot Junioren en ouder.
Daarnaast willen wij ons houden aan de regels en aanbevelingen van het wedstrijdreglement van de Atletiekunie/IAAF. De daarin opgenomen aanbevolen maximale afstand is voor D-junioren (en pupillen-A) 1000m en voor C-junioren 1500m. Daarnaast mogen C-junioren zich conform het wedstrijdreglement art. 320.3, inschrijven als B-junior.

Naar boven