Updates

Fortiuspupillen maken goede start in loopcircuit

170128 Novi podium

Zaterdag 28 januari vond de eerste wedstrijd van het Toyota Schouten Grote Rivieren loopcircuit plaats in Hoornaar. De jeugdloop werd gehouden rondom een parkeerplaats tussen een school en winkels op het Dirk IV-plein en was zeer overzichtelijk voor de aanwezige supporters. Drie pupillen van Fortius hebben hier acte de présence gegeven.

Sem Schoester (JPC) en Tula Hermus (MPM) moesten tijdens de 28e Physio.Fit Dirk IV loop twee rondjes (500 meter) rennen. Sem (1:48) en Tula (1:58) zijn beiden 4e geworden in de categorie jongens/meisjes geboren in 2009 of later.
Novi Hermus (MPA1) liep mee in de categorie meisjes geboren in 2006 t/m 2008 en heeft hier een mooie 3e plaats behaald in een tijd van 2:37 over 750 meter.
Nieuw dit jaar is dat er voor de jeugdlopen een eindklassement wordt bijgehouden. Het loopcircuit bestaat dit jaar uit negen wedstrijden, waarvan je er aan minimaal zes moet deelnemen om in het eindklassement voor te komen. Sem, Tula en Novi hebben met hun prestatie van vandaag dus een goede start gemaakt!
 
De volgende wedstrijd in deze reeks zal bij Fortius plaatsvinden op zaterdag 25 maart: Dordtse Biesbosch halve marathon.
Meer informatie over het Toyota Schouten Grote Rivieren loopcircuit vind je op deze pagina.

Naar boven