Updates

Grote Clubactie tijdens Clubkampioenschappen

Over een week staan de Fortius Clubkampioenschappen op de agenda, waarvoor je je kind hopelijk hebt ingeschreven. Tijdens deze wedstrijd vinden er ook een aantal nevenactiviteiten plaats;

Als eerste zal er een kraampje zijn waarin tweedehands sportartikelen worden verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt voor de jeugd. Heb je thuis nog sportschoenen, sportkleding of andere sportgerelateerde artikelen over die eigenlijk naar Opnieuw & Co moeten? Neem deze dan woensdag 3 oktober of zaterdag 6 oktober mee en lever ze in bij Dini of Heleen, zodat een ander sportgezin deze spullen kan kopen op deze dag. De spullen die overblijven na deze verkoopdag zullen uiteindelijk alsnog bij Opnieuw & Co terechtkomen.

Ten tweede zal er een losse lotenverkoop plaatsvinden van de Grote Clubactie. Bij aankoop van een lot van €3,00 ontvangt iedereen een extra lot, waarmee er kans kan worden gemaakt op een prijs uit de experience-loterij. In de prijzenpot zitten al enkele leuke “ervaringen” zoals gelukworkshops en huisgemaakte appeltaart, bosbad en andere verrassende prijzen. Maar de organisatie is op zoek naar nog meer prijzen. Denk je dat je zelf een leuke workshop of training kan geven of gewoon een andere originele prijs, geef dit dan door door een reply op deze mail en je wordt in contact gebracht met de organisatie. De opbrengst van de losse lotenverkoop is bedoeld voor een tafelvoetbal in de nieuwe jeugdhoek in de kantine.

Ten derde zijn er dit jaar ook weer gratis warme poffertjes voor alle deelnemers en voor €3,00 voor de andere liefhebbers. De opbrengst komt ten goede van het jeugdhonk.

Als laatste bestaat er tijdens de Grote Clubactie ook de mogelijkheid om een Superlot te kopen. Dit wil zeggen een lot bestaande uit 50 reguliere Grote Clubactie loten met een aankoopprijs van €150,00. 80% van deze kosten gaan rechtstreeks naar Fortius! Deze optie is misschien wel aantrekkelijk voor de ouders die een eigen bedrijf hebben en dit op deze manier kunnen wegschrijven onder sponsoring.
Daarnaast kan de jeugd van Fortius hier ook van mee profiteren, want als een vereniging een Superlot verkoopt maakt het kans op het Grote Clubactiefeest ter waarde van €5000,00!

Kom allemaal dus volgende week zaterdag 6 oktober naar Fortius en nodig vooral ook veel familie en vrienden uit om aan te moedigen!

Naar boven