Updates

Indoor recordwedstrijd 28 oktober 2017

De indoor recordwedstrijd wordt elk jaar in het laatste weekend van oktober georganiseerd, zodat pupillen en junioren die per 1 november officieel overgaan naar een nieuwe leeftijdscategorie nog een laatste kans hebben om hun records te verbeteren in hun huidige categorie. Dit jaar is de wedstrijd op zaterdag 28 oktober. De indoor recordwedstrijd is voor de pupillen mini, C en B alleen toegankelijk voor leden van Fortius. Voor pupillen A, junioren, senioren en masters is er een open inschrijving. De inschrijving opent voor leden van Fortius op 1 oktober via Atletiek.nu. De inschrijving voor niet-Fortiusleden opent op 8 oktober. 
Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven. Schrijf zo snel mogelijk in om zeker te zijn van plaatsing.
Let op: de inschrijving sluit op 20 oktober of eerder als de wedstrijd eerder vol zit.

Onderdelen

Pupillen: meerkampen.
Junioren, senioren, masters: 60m, 60m horden, kogel, ver, hoog, polshoog.

Zorg voor de juiste spikespuntjes!

De sportvloer in de atletiekhal is spikebestendig, maar al te lange of te scherpe puntjes zijn verboden. Lees hier meer informatie over de juiste spikespuntjes.

Vrijwilligers gezocht

Kan je zelf niet meedoen door een blessure o.i.d., maar ben je die dag wel beschikbaar? Dan is je hulp zeer welkom bij de opbouw, bij het klaarzetten van materiaal en het aan het eind van de dag weer opruimen. Meld je aan bij Fred Kuipers of Norwin Mingaars of door een mailtje te sturen aan juco@fortiusdrechtsteden.nl.

Ouders van pupillen en junioren C/D kunnen zich bij de inschrijving van hun kind aanmelden als hulpouder.

Naar boven