Updates

Informatie avond4daagse

Loop jij tijdens de avond4daagse met Fortius mee? Dan is onderstaande informatie voor jou!

 

Voor alle deelnemers aan de avond4daagse 2018

We hebben weer een gezellige groep dit jaar!

We hebben startnummer 44. Dus dat is achter de Statenschool. Niet al te lang wachten om te starten en op tijd weer thuis!

Iedereen graag van dinsdag 5 juni tm vrijdag 8 juni om 18.15 uur aanwezig zijn op het veld bij Sportcomplex Reeweg, Halmaheiraplein 37 in Dordrecht. Dit is te bereiken via de Noordendijk (met de fiets) of via het Halmaheiraplein. Wees op tijd, want iedereen moet zich van tevoren aanmelden bij de leiding!  Kijk de eerste avond op het veld naar de FORTIUS vlag. Dit wordt ‘onze plek’ die week. Aanmelden gebeurt op het veld en niet als we al aan het lopen zijn; dit is niet te doen in alle drukte. Afmelden gebeurt ook op het veld. Als iedereen is afgemeld mag je naar huis. We wachten even op elkaar, dat is wel zo netjes.

Om de Avond4daagse een echt feestje te maken, hebben we uiteraard wel een aantal regels waar je je aan moet houden.

  • Je draagt elke avond zichtbaar je Fortius shirt of trui.
  • Je draagt goed zittende schoenen die lekker lopen (geen slippers).
  • Je houdt met je kleding rekening met het weer, een regenjas of -cape bij regen, extra drinken bij erg warm weer.
  • Je belooft mee te zingen met alle liedjes of zet ze zelf in… J
  • Je plast van tevoren, want onderweg kan dit namelijk niet (we willen geen kinderen kwijtraken natuurlijk).
  • We kunnen nooit helemaal inschatten hoe laat we weer terug zijn. Dit hangt ervan af hoe snel de groepen voor ons lopen.Voor kinderen die opgehaald worden, is het handig dat de ouders tijdig op het veld staan. 
  • Neem de laatste avond een klein handdoekje mee zodat de cadeau- en/of snoepkettingen omgehangen kunnen worden zonder dat dit vervelend voelt. 
  • Vragen? Stuur gerust een mailtje naar: sandraklein0@gmail.com

Ohja wachtende ouders kunnen gezellig koffie of thee drinken bij ons winkeltje op de hoek van de hal. Na afloop zijn er ook heerlijke ijsjes of andere lekkere dingen te verkrijgen. De opbrengst is voor de jeugdcommissie!

Naar boven