Updates

Clubkampioenschappen: tijdschema, toeschouwers, kantine

In het weekend van 2 en 3 oktober organiseert Fortius de clubkampioenschappen op de baan voor alle categorieën.

Het tijdschema is gepubliceerd op deze pagina van atletiek.nu. Alle deelnemers ontvangen uiterlijk vrijdagochtend 1 oktober een mail met hun persoonlijke tijdschema.

Toeschouwers

Publiek bij sportwedstrijden is weer toegestaan, dus iedereen is weer welkom om te komen kijken. Maar let op: alleen deelnemers, juryleden en vrijwilligers mogen zich ophouden op de baan en het veld. Alle toeschouwers – dus ook ouders die geen vrijwilliger zijn – blijven langs de kant van de baan of op de tribune.

Afmelden

Sta je wél ingeschreven maar kan je toch niet meedoen? Meld je dan zo spoedig mogelijk af via woc@fortiusdrechtsteden.nl, graag nog voordat de mails met de persoonlijke tijdschema’s worden verzonden. Je afmelding kan dan nog worden verwerkt in de startlijsten en eventueel kan iemand anders jouw plaats innemen. 

Kantine

De kantine is geopend onder de door het kabinet uitgevaardigde coronaregels voor de horeca. Iedereen die in de kantine wil zitten, moet daarom een coronapas kunnen tonen. Naast het zitgedeelte is er een afhaalgedeelte. Eten en drinken afhalen en buiten consumeren mag zonder controle op de coronapas. De Fortius jubileummuntjes kunnen in de kantine gebruikt worden als betaalmiddel.

Kraampjes

Tijdens de clubkampioenschappen op 2 oktober zal er een kraampje staan met lekkere stukken taart en cupcakes en tweedehands sportschoenen en sportkleding. De opbrengst van deze verkoop gaat naar de jeugdkas. 

Naar boven