Updates

Inschrijving Fortius jeugdkamp 2021

Op vrijdag 24 september 2021 is het weer zover. Dan gaat de atletiekjeugd van Fortius weer een weekend op kamp. Voor velen het hoogtepunt van het jaar (zoals te zien is op bovenstaande foto van vorig jaar!). De locatie is gereserveerd en de voorbereidingen zijn gestart. Een weekend vol sport, spel en heel veel lol.

Pupillen vanaf 6 jaar tot en met junioren CD zijn welkom. We gaan naar Loon op Zand naar de ons welbekende kampeerboerderij Land van Kleef. Uiteraard moeten we wel een voorbehoud maken voor onvoorziene omstandigheden, zoals mogelijke maatregelen vanwege corona.

 
Wil je nog mee, stuur dan een mail naar pupillen@fortiusdrechtsteden.nl om te vragen of inschrijving nog mogelijk is.. We willen onder andere weten of sprake is van speciale dieetwensen, medicatie of allergieën.
 
De eigen bijdrage is EUR 65,00 per kind.
 
Noteer de datum en het tijdstip in je agenda en zorg je dat er op tijd bij bent. Het aantal kinderen is gemaximeerd tot 100. 
De inschrijving is voorlopig als je een bevestiging van de inschrijving hebt ontvangen. Na deze bevestiging volgt op enig moment het verzoek tot betaling. De inschrijving is definitief als de betaling binnen de gestelde termijn door ons is ontvangen. Uiteraard volgt daarna ook nog een brief met informatie over het kamp.

Alvast goed om te weten:

  • We vragen de ouders weer om zelf hun kinderen naar Loon op Zand te brengen en op te halen.
  • Indien het kamp door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan, dan kunnen we hopelijk het grootste deel van het aanbetaalde bedrag terugstorten. Een relatief klein bedrag van ongeveer 15 euro per kind zal waarschijnlijk nodig zijn om de gemaakte kosten te dekken.
  • Medio augustus wordt nadere informatie gegeven over het brengen en ophalen van de kinderen, en indien nodig, over wie en hoe afstand te houden, over hoe we ons houden aan hygiënevoorschriften en andere regels en afspraken.

 
De kamporganisatie heeft er ontzettend veel zin in om er een sportief, veilig en reuze gezellig kamp van te maken. Mochten er vragen zijn dan kun je een e-mail sturen naar of bellen met Mark Uilhoorn (uilhoorn@xs4all.nl, mobiel: 06-22922468)

Naar boven