Updates

Jurycursus bij Fortius in Dordrecht

Help jij zo nu en dan al als hulpjury op onze wedstrijden? Of zou je dat best willen, maar vind je dat je niet voldoende kennis hebt van de wedstrijdregels? Of misschien ben je juist prima op de hoogte van die regels, maar is het er nog niet van gekomen om je bevoegdheid te halen? Geef je dan nu op voor de jurycursus die op onze accommodatie in Dordrecht wordt gegeven op de woensdagavonden 20 maart, 3 april en 10 april, aanvang 19:30 uur. 

Meld je aan met DIT FORMULIER.

 Wil je eerst meer informatie over de cursus? Neem dan contact op met onze juco Rebecca van Roosmalen of met Joke Torbijn via woc@fortiusdrechtsteden.nl. Ook op deze pagina van de Atletiekunie vind je informatie. 

Deelnemers aan de cursus moeten minimaal 16 jaar zijn en lid zijn van de Atletiekunie. Ben je zelf nog geen lid van de Atletiekunie (bijvoorbeeld omdat je kinderen bij Fortius atletieken, maar jijzelf niet), dan kan een lidmaatschap van de Atletiekunie voor je worden aangevraagd via de ledenadministratie van Fortius. Voor de deelnemers aan de cursus zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Jurycursus bij AV Passaat in maart

Wil je liever eerder aan de slag of komen de genoemde woensdagavonden je niet goed uit? Dan kan je deelnemen aan de jurycursus die AV Passaat in maart organiseert in hun clubgebouw in Papendrecht. De bijeenkomsten zijn zaterdag 9 maart van 10:00 tot 16:00 uur en op vrijdag 15 maart van 19:00 tot 21:30 uur.

Meld je aan met dit aanmeldformulieR voor de cursus in papendrecht.

Wil je eerst meer informatie over de cursus? Neem dan contact op met de jury-coördinator van AV Passaat, Thea van den Bos: theavdbos100@gmail.com of telefonisch via 06-47300496.

Ook hier geldt dat de deelnemers aan de cursus minimaal 16 jaar en lid van de Atletiekunie moeten zijn. 

 

 

Naar boven