Updates

Jurycursus in november

Help jij zo nu en dan als hulpjury bij onze wedstrijden? Of zou je dat best willen, maar vind je dat je niet voldoende kennis hebt van de wedstrijdregels? Geef je dan nu op voor de jurycursus die in november bij Fortius wordt georganiseerd. De jurycursus vindt plaats op drie maandagavonden: 1, 8 en 29 november. Het zijn drie workshops met een mix van theorie en praktische oefeningen. Geen huiswerk en geen examen. Wel ben je na drie leuke en interessante avonden algemeen jurylid.

De avonden starten om 19:30 uur en zullen om ongeveer 21:00 uur afgelopen zijn.

Je kunt je op deze pagina aanmelden voor de jurycursus. Je aanmelding is geslaagd als je per e-mail de bevestiging ontvangt dat je bent aangemeld voor de jurycursus.

Om je aan te melden heb je een lidmaatschapsnummer van de Atletiekunie nodig. Ben je zelf nog geen lid van de Atletiekunie (bijvoorbeeld omdat je kinderen bij Fortius atletieken, maar jijzelf niet), dan kan een lidmaatschap van de Atletiekunie voor je worden aangevraagd via dit inschrijfformulier van Fortius. Vink ‘Atletiek’ – ‘overig’ aan en vul in het opmerkingenveld onderaan ‘jurylid’ in.

Er zijn voor de deelnemers aan de jurycursus geen kosten aan verbonden.

Vragen? Mail aan woc@fortiusdrechtsteden.nl.

Noot bestuur: Alvorens de jurywerkzaamheden kunnen worden verricht, moet beschikt worden over de Verklaring Omtrent Gedrag. Deze VOG wordt door de secretaris van Fortius aangevraagd. Voor sportverenigingen is dit gratis.

 

Naar boven