Updates

Macron en kleding voor trainers

Bereikbaarheid Macron

Er zijn klachten gekomen dat onze kledingleverancier Macron niet goed bereikbaar is. Bij navraag bleek dat e-mails binnenkwamen bij een medewerker die niet meer bij Macron werkt. Dat is nu opgelost, de mails worden weer gelezen en beantwoord.
Op de fortius-macron website staat dat de winkel van Macron aan de Keerweer op werkdagen open is van 9.00-17.30 uur. LET OP: buiten het voetbalseizoen om blijkt er vóór 10.00 u en ná 15.00 u niet altijd iemand aanwezig te zijn. Als je langs wilt gaan, kan je het beste dus vooraf even bellen: 06 – 17 67 29 10 (Dennis van der Gijp).

Kleding voor trainers

Zoals bekend mag iedere trainer een jasje of t-shirt van onze kledingleverancier Macron uitkiezen. In september kon de kleding gepast worden. Voor wie daar niet bij kon zijn, lag in december een bestellijst achter de bar; dit is ook op de website vermeld. Ook deze kleding is inmiddels besteld en komt binnenkort binnen.

Omdat niet alle trainers dit wisten, ligt de lijst vanaf morgen weer achter de bar. Iedere trainer die nog een jasje of t-shirt van Macron wil bestellen, kan dat op de lijst noteren. Kijk bij de andere trainers wat je het mooist vindt: een geel windjack, een zwart regenjackje of een zwart t-shirt. Van het windjack en het t-shirt is een mannen- en vrouwenuitvoering. Pas eventueel bij andere trainers voor de juiste maat. De kleding valt wat klein.
Op de lijst die achter de bar ligt graag vermelden: naam, welk item in welke maat en ook hoe lang je al trainer bent. Je kan ook een extra jasje of t-shirt bestellen (omdat je bijvoorbeeld een jasje en een t-shirt wilt hebben), maar dat is op eigen kosten.

De kledingcommissie: Anja van Giels, Sigrid Florusse, Evelien van Zwanenburg en Amarenske Buizer

Naar boven