Updates

Nieuw rooster groepslessen per maart 2022

Rooster 1 3 2022

We zijn weer volop aan het lesgeven en de meeste lessen worden weer goed bezocht. Fijn dat we met elkaar weer kunnen sporten! Wij houden waar mogelijk de 1,5m afstand nog aan en zullen het aantal deelnemers in een les daarom nog niet wijzigen.

De kleedkamers zijn weer geopend en er kan ook weer gedoucht worden, dus willen jullie als je komt sporten je tas/jas/schoenen weer in de kleedkamer zetten en niet meer meenemen naar de zaal.
Ook de kantine is weer open en helemaal verbouwd. We zouden het leuk vinden als jullie na afloop van de les weer gezamenlijk koffie of thee in de kantine komen drinken. Even een gezellig moment met je medesporters.

In het rooster hieronder kan je zien wanneer we de lessen vanaf maart geven.

 
We hebben tijdens de lockdowns op verschillende tijden les gegeven, heel vroeg in de ochtend, laat in de middag. Mochten jullie zulke lessen graag terug willen mail het ons op groepslessen@fortiusdrechtsteden.nl. Bij Fortius kan veel, als we een beschikbare instructeur hebben en een groepje van miminaal 10 leden in zo’n les kunnen we snel schakelen.

Op zaterdag 12 maart kunnen helaas de groepslessen niet doorgaan, er is op het complex dan een event; de Riwal halve marathon waardoor de groepsleszaal voor andere doeleinden gebruikt wordt.

Mochten jullie nog ideeën, tips en/of wensen hebben m.b.t. de groepslessen mail het ons en we gaan kijken wat we kunnen doen!

Veel sportplezier en tot snel!

Naar boven