Updates

Onderlinge Fortius Openingswedstrijd zaterdag 10 april

 Onderlinge Fortius Openingswedstrijd; za 10 april 2021

Onder andere de B, A1 en A2 pupillen staan te trappelen van ongeduld om te zien of het vele trainen van de afgelopen maanden ook tot betere resultaten leidt.
Zoals al eerder is aangekondigd houden we dan ook op zaterdag 10 april een Onderlinge wedstrijd; meerkamp en 1000 meter voor de B, A-1 en A-2 pupillen. Mocht je nog nooit een wedstrijd hebben gedaan dan is dit een mooie gelegenheid om daarmee kennis te maken. 
Meer informatie lees je hieronder of vind je via deze link.

 

vB’s afscheidsfeestje

Een wedstrijd die bovendien in het teken staat van het vertrek van A-2 pupillentrainer Jurgen van Berkum en zijn dochter Eri (trainer bij de mini’s en A-2 pupillen). Na vele jaren in Dordrecht gewoond te hebben verhuizen ze op 23 april naar Waalre.

 Voor wie?
Alle B, A-1 en A-2 pupillen van Fortius. Ook voor degenen die zich niet hebben ingeschreven voor de regionale competitie.

Wanneer en hoe?

Op zaterdag 10 april verzamelen we om 12.30 uur. We gaan dan eerst een warming up doen en vervolgens gaat iedere categorie om 12.45 uur naar het eerste onderdeel.

Wat gaan we doen?

B-pupillen: vortex-werpen, verspringen, 40 meter sprint en afsluitend 1000 meter

A-1 pupillen: vortex-werpen, verspringen, 60 meter sprint, en afsluitend 1000 meter.

A-2 pupillen: kogelstoten, hoogspringen, 60 meter en afsluitend 1000 meter.

De afsluitende 1000 meter is voor iedereen facultatief.

Als er tijd over is volgt aansluitend misschien nog een gemixte pendel-estafette.

Wordt er op zaterdag 10 april getraind?

Nee, er is voor alle B, A-1 en A-2 pupillen zaterdagochtend 10 april GEEN training. Dus ook niet voor de B, A-1 en A-2 pupillen die niet meedoen aan de wedstrijd. Er is geen training, doe dus gezellig mee met de wedstrijd!

Voor alle duidelijkheid: de mini’s en C-pupillen hebben wel training om 09.30 uur.

Moet ik me inschrijven?

Nee, inschrijven is niet nodig. We rekenen overigens wel op jullie deelname. Je kunt dus zelfs op zaterdag nog besluiten om te komen. Er moet veel voor een wedstrijd geregeld worden. Dat doen we graag en veel deelnemers is dan het mooiste bedankje voor de inspanningen. Om een indicatie te krijgen hoeveel deelnemers er zijn mag je dat woensdag wel aan je trainer vertellen, of stuur een e-mail naar uilhoorn@xs4all.nl

Wat neem ik mee?

De kantine is nog steeds dicht. Er is geen kleed-/douchegelegenheid. Er is wel een toilet. Geef uw kind(-eren) iets te eten en drinken mee; eventueel een stoel of kleedje om op te zitten of een tentje om in te schuilen. Sportspullen kunnen thuis al worden aangetrokken.

Hoe is het weer?

Bij zonnig weer zonnebrand smeren of zonnepetje meenemen, bij koud weer, regen en/of wind warme kleren en regenkleding. Tenzij het heel erg slecht weer wordt gaat de wedstrijd gewoon door. Houd bij slechte weersvoorspellingen de website of e-mail in de gaten.

Bereikbaarheid

Geef uw kind een telefoonnummer mee waarop u te bereiken bent, zodat we indien nodig u kunnen bellen.

Tot hoe lang duurt het?

We hebben een tijdschema en gaan er vanuit dat de B-pupillen rond 15.00–15.15 uur de prijsuitreiking hebben. De A-1 en A-2 pupillen zijn waarschijnlijk rond 15.30 uur klaar. Kinderen kunnen rond die eindtijden worden opgehaald. Gebruik de aangegeven rij-routes.

Uh, mogen ouders niet kijken?

In verband met corona mogen er jammer genoeg nog steeds geen ouders op of rond de baan kijken. Ouders kunnen eventueel kijken vanaf de toegangsweg. Zorg daarbij niet voor opstoppingen. Er zijn voldoende trainers aanwezig om de kinderen te begeleiden.

Maar …

Een wedstrijd organiseren kan alleen als er ook ouders bereid zijn om mee te helpen als (hulp-)jurylid. Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Het tijdschema is alleen haalbaar bij voldoende (hulp-)juryleden.

U kunt zich opgeven als (hulp-)jurylid via uilhoorn@xs4all.nl. Wij laten dan zo spoedig mogelijk weten of uw hulp noodzakelijk is. Denk nou niet te snel dat een ander zich wel opgeeft. Deze wedstrijd kan alleen goed verlopen bij inzet door voldoende vrijwilligers!

Corona

Houd uw kind(-eren) thuis wanneer er gezondheidsklachten zijn. Dat geldt uiteraard ook voor uzelf als u zich als (hulp)jurylid heeft opgegeven.

(Hulp-)Jurylid

Zorg zelf voor benodigde veiligheidsmiddelen mocht u dit nodig vinden, zoals een mondkapje, handschoenen en een eigen pen. Houd ook 1,5 meter afstand tot de andere volwassenen. Schud geen handen. Gebruik de aanwezige ontsmettingsmiddelen.

Juryleden krijgen voor de duidelijkheid/zichtbaarheid een geel hesje.

Voor vragen kunt u terecht bij Dini (tafel bij het fietsenrek) of bij Mark Uilhoorn 06-22922468 of uilhoorn@xs4all.nl, of een trainer van de B, A-1 en A-2 pupillen.

Naar boven