Updates

Onderlinge kogelslingerwedstrijd voor pupillen en junioren D

Op woensdag 13 oktober a.s. wordt er voor de pupillen en junioren D, die al een aantal malen hebben geoefend een onderlinge kogelslingerwedstrijd gehouden tijdens de training van de pupillen A en B.
De wedstrijd begint om 18.00 uur. Deelnemers worden verzocht om 17.45 uur aanwezig te zijn, zodat zij kunnen inlopen, loswerken, rekken en strekken e.d., want we willen op tijd beginnen met de wedstrijd. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan men één- of tweemaal inwerpen en zijn er vier tot zes pogingen.

Als er nog vaders en/of moeders willen helpen, dan graag. Er wordt om 17.30 uur begonnen met het opbouwen (binnenring neerleggen, sectorlinten neerleggen, slingerkogels pakken) en er is nog hulpjury nodig (meetlint over middelpunt ring houden, kogels terugbrengen naar de ring, enz.).
De pupillen A1 werpen met de kogels van 1 kg. De pupillen A2 in principe met de kogels van 2 kg. Als men liever nog met een kogel van 1 kg wil werpen kan dat.
Indien mogelijk wordt tijdens de onderlinge wedstrijden en tijdens de trainingen van 6 en 9 oktober gevraagd wie er mee willen doen, zodat ongeveer bekend is hoeveel deelnemers er zijn, want men kan als men niet is gevraagd nog inschrijven tot het begin van de wedstrijd.

Naar boven