Updates

Outdoor groepslessen worden druk bezocht

20200613 groepslessen buiten compilatie

Naast onze jeugd groepsles Streetdance zijn vanaf 2-6 ook de volwassen groepen buiten begonnen en dat loopt super goed! Iedereen is erg enthousiast en zelfs met regen komen er deelnemers!

Wij zijn heel blij om weer les te kunnen geven, helaas kunnen we nog geen materialen zoals dumbells, schijven, elastieken, steps etc gebruiken, maar met het goede nieuws dat waarschijnlijk vanaf 1-7 de grote hal weer open mag, zijn we druk aan het brainstormen hoe we dat gaan aanpakken.
Voorlopig blijven we de hele maand juni buiten les geven volgens onderstaand rooster. Donderdagochtend hebben we aangepast!

Ben je nog niet geweest? Kom gezellig een les meedoen!

 

Tijd

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.00u

 

Flowyoga

 

 

TBWO

 

10.00u

 

Shape senior

 

Pilates

 

Bootcamp

11.00u

 

 

 

 

Yoga

 

17.00u

 

 

 Streetdance

 

 

 

18.30u

Hiit cardio

Shape

Zumba

Flowyoga

 

 

19.15u

Zumba

Pilates

Flowyoga

Hiit cardio

 

 

Bij zware regenval en of onweer gaat de les niet door en zal de instructeur of een toezichthouder aanwezig zijn om deelnemers dit door te geven.
De lessen worden gegeven op minimaal 1½ meter afstand van elkaar. Deelnemers worden verzocht 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn en na afloop direct weer het terrein te verlaten.
Deelnemers dienen zelf een handdoek/matje/drinken mee te nemen.
Bootcamp word gegeven buiten het terrein met inachtneming van 1,5 meter afstand. De instructeur neemt de deelnemers mee naar een geschikte plek, achter de hal, op het gras of elders.

Naar boven