Updates

Tijdschema en informatie Indoor Recordwedstrijd

Het tijdschema voor de Indoor Recordwedstrijd van 28 oktober 2017 in Dordrecht  staat op Atletiek.nu. Lees ook onderstaande informatie door.

Zorg voor de juiste spikespuntjes!

De sportvloer in de atletiekhal is spikebestendig, maar al te lange of te scherpe puntjes zijn verboden. Lees hier meer informatie over de juiste spikespuntjes.

Overige wedstrijdinformatie

De startnummers worden uitgegeven door het wedstrijdsecretariaat. Het startnummer dient bij voorkeur op de borst gedragen te worden.

Warming-up kan NIET in de hal plaats vinden. De hal dient rond 18.00 uur ontruimd te zijn. Op het wedstrijdgedeeIte zijn alleen de actieve deelnemers met bijhorende juryleden toegestaan

Wie zich onnodig ophoudt op het wedstrijdgedeelte, wordt verzocht de zaal te verlaten. Publiek is ALLEEN toegestaan op de balustrade en op de tribune.(De tribune is bereikbaar via een afgezet pad achter de sprintbanen door.)

De vermelde tijden zijn de starttijden van een onderdeel, inspringen/inwerpen dient hiervoor plaats te vinden. Alle technische onderdelen 10 min voor aanvang melden/inspringen m.u.v. pols. 
Voor inspringen pols is 20 min beschikbaar. Groep 1 begint om 09:40 met inspringen. De groepsindeling is terug te vinden op Atletiek.nu. 

Pupillen hebben 3 pogingen voor bal, kogel en ver.
Overige deelnemers hebben 4 pogingen voor ver en kogel.

Markeringen mogen alleen aangebracht worden met tape dat natuurlijk na afloop verwijderd moet worden. Dus GEEN krijt of iets dergelijks gebruiken. Andere markeringen worden verwijderd.

Indien bij looponderdelen verschillende categorieën worden samengevoegd geldt de strengste valse-startregel.

Klik hier voor adres en routebeschrijving (ook met openbaar vervoer).

Naar boven