Updates

Inschrijving Indoor Recordwedstrijden sluit uiterlijk 16 oktober

Op zaterdag 26 oktober worden weer de jaarlijkse Indoor Recordwedstrijden georganiseerd. Fortius organiseert deze wedstrijden elk jaar eind oktober om pupillen en junioren die per 1 november overgaan naar een nieuwe categorie nog een laatste kans te geven hun records in hun huidige categorie te verbeteren. Alle p.r.’s tellen natuurlijk mee voor de PR-competitie!
Bij de pupillen en junioren D worden alleen leden van Fortius toegelaten. Vanaf junioren C en ouder is het een wedstrijd met open inschrijving. Let bij het inschrijven goed op dat je voor de juiste wedstrijd inschrijft. De inschrijving sluit uiterlijk op 16 oktober om 23:59 uur, maar als een onderdeel eerder vol zit, wordt de inschrijving voor dat onderdeel eerder gesloten. Om te bepalen of een onderdeel vol zit, wordt gekeken naar het totale aantal deelnemers per onderdeel, dus niet per categorie.

Informatie en inschrijven pupillen en junioren D
Informatie en inschrijven junioren CBA, senioren en masters.

Onderdelen

Voor de pupillen zijn er meerkampen. Voor de andere categorieën staan sprint, horden, hoog, polsstokhoog, ver en kogel op het programma.
Kijk voor aanvullende informatie over de Indoor Recordwedstrijden op Atletiek.nu. Toch nog vragen? Mail dan aan woc@fortiusdrechtsteden.nl.

Naar boven