Updates

Uitreiking prijzen PR-competitie 2020-2021

De PR-competitie 2020-2021 is ten einde en de eindstanden in de diverse groepen zijn bekend. De uitslagen zullen pas worden gepubliceerd op de website nadat de prijsuitreiking is geweest. Zo blijft de spanning er nog een beetje in.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op woensdag 24 november 2021 tussen de trainingen van de pupillen A en die van de junioren CD in.

De pupillen zullen iets eerder stoppen met de training.
Er wordt begonnen met de prijsuitreiking voor de junioren CD. Deze zal om ongeveer 18.50 uur plaatsvinden, zodat ze daarna direct naar de training kunnen gaan. De prijswinnaars worden persoonlijk uitgenodigd.
De prijsuitreiking van de pupillen zal om ongeveer 19.00 uur plaatsvinden direct na de training van de pupillen A. Ook hier zullen de prijswinnaars persoonlijk worden uitgenodigd. Als er onder de prijswinnaars anderen dan pupillen A zijn, zullen ze even terug moeten komen om hun prijs in ontvangst te nemen. Als er onder de prijswinnaars pupillen A2 zijn (nu dus junioren D1), zullen zij iets later op de training komen. De trainers worden verzocht hier coulant mee om te gaan.
Om halfvolle erepodia te voorkomen, wordt wel verwacht dat de prijswinnaars aanwezig zullen zijn. Als men niet kan, wordt men verzocht zich af te melden met een geldige reden. Thuis moeten blijven in verband met coronabesmetting geldt als overmacht en de prijs zal later worden uitgereikt. Bij wegblijven zonder geldige reden vervalt de prijs.

Naar boven