Updates

Update competitie Atletiekunie

Met de huidige maatregelen is het helaas nog niet mogelijk om competitiewedstrijden* door te laten gaan. Hierdoor zal ook de competitie van 30 mei, de derde ronde van de U18/U20, vervallen. Door de drukke wedstrijdkalender in juli en september is het helaas niet mogelijk om deze wedstrijd naar een latere datum te verschuiven. Omdat er nu geen competitievoorronde heeft plaatsgevonden voor de U18/U20 zal ook de NK teams junioren komen te vervallen op 5 september.

De promotie/degradatie-wedstrijden voor de seniorencompetitie worden een week vervroegd, d.w.z. naar zondag 5 september. Dit omdat in het weekend van 10 t/m 12 september het NK Atletiek U20 & U18 wordt georganiseerd en er altijd veel junioren meedoen aan de seniorencompetitie.

Over de competitiewedstrijden in juni wordt later een beslissing genomen. Of de wedstrijd voor de masters op 5 juni in Dordrecht door zal gaan, is dus nog steeds onzeker.

Goed nieuws is dat er een extra C/D-competitieronde komt op 3 juli. De C/D-teams van Fortius gaan op 3 juli naar de baan van CAV Energie in Barendrecht.

In de ‘Virtuele competitie’ hebben meer dan 50 verenigingen meegedaan aan de eerste ronde, waaronder ook Fortius. De voorlopige tussenstand van het algemeen klassement is hier te vinden.

*De pupillencompetitie is in deze berichtgeving niet meegenomen. Of de pupillenwedstrijd op 22 mei in Dordrecht wel of niet door kan gaan, is op dit moment nog niet bekend.

Naar boven