Updates

Van 25 augustus tot en met 2 september nieuwe clubkleding passen

clubkleding 2

Update 25-8-2020; webshop open

De kledingcommissie van Fortius heeft met instemming van het bestuur met Balans afspraken gemaakt voor nieuwe clubkleding. Deze kleding bestaat uit een shirt, een singlet (gewoon of halter), een bikinitop en zwarte tights met verschillende lengtes. Natuurlijk is de kleur van de bovenkleding hetzelfde als de vorige clubkleding want dat is onze clubkleur. De tights zijn weer egaal zwart, zodat je ook je oude tights kunt blijven dragen.
Het passen en bestellen gaat als volgt.

Iedereen kan bestellen op de website van Balans en op dat moment online aan Balans betalen. Alle bestelde kleding wordt als pakket naar Fortius gestuurd en de kledingcommissie zal die kleding uitdelen. De website zal twee weken open staan, op twee momenten per jaar. De eerste keer zal dat eind augustus/begin september 2020 zijn. Nadat de website sluit is er een levertijd van zes weken. We hebben kunnen afspreken dat er deze eerste keer geen kosten verbonden zijn aan het labelen en inpakken van de kleding door Balans. Alle volgende keren komt er per bestelling nog 3,50 euro bij.

Jullie kunnen de kleding van tevoren passen op de volgende momenten binnen op de balustrade vóór de dameskleedkamers:

  • Dinsdag 25 augustus 18.30 tot 19.30 uur
  • Woensdag 26 augustus 18.00 tot 19.00 uur
  • Donderdag 27 augustus 18.30 tot 19.30 uur
  • Zaterdag 29 augustus 10.00 tot 11.00 uur
  • Dinsdag 1 september 18.30 tot 19.30 uur
  • Woensdag 2 september 18.00 tot 19.00 uur.

Let op: de website staat echt maar twee keer per jaar open en je kunt buiten deze momenten geen kleding bestellen.

Let op: mocht je niet passen, bestel dan niet te klein, want de kleding valt klein uit. Het is raadzaam om wel te komen passen.

Tijdens deze pasmomenten is het ook mogelijk om de Fortius-hoodies (cyaan €30,-) en Fortius vest (zwart €35,-) te kopen. Deze moeten contant betaald worden. De prijs is inclusief clublogo en je eigen naam.

Wij vinden de nieuwe kleding erg mooi en zijn blij dat het er is. We hopen dat jullie dat ook vinden en dat we binnenkort zo veel mogelijk in de nieuwe kleding lopen!

Met vriendelijke groet van de kledingcommissie

Naar boven