Updates

Vashisht Bihariesingh tweede in Internationaal Gouden Gordeltoernooi

Fortius-worstelaar Vashisht Bihariesingh is zondag 22 oktober bij het Internationaal Gouden Gordeltoernooi tweede geworden. Hij kwam uit in de 125 kg klasse.

Bihariesingh maakte er een spannende dag van. Zijn eerste tegenstander woog bijna 20 kg zwaarder en leek lange tijd de winst naar zich toe te trekken. Hij hanteerde echter telkens een onregelmatige handeling, die hem, na meerder vermaningen van de scheidsrechter, op een officiële waarschuwing kwam te staan. Een waarschuwing en een straf van 2 punten. Dat werd hem aan het eind fataal en Bihariesingh trok toen de wedstrijd naar zich toe.

Zijn volgende tegenstander was een Fransman. Deze was even zwaar als Bihariesingh. De fitte Fransman begon in hoog tempo te worstelen. Hij kwam echter niet door de verdediging van Bihariesingh. Na een mooie overname wist Bihariesingh zijn tegenstander te toucheren.

Zijn laatste tegenstander was de Belg Istapaev, met 125 kg 20 kg zwaarder. Deze worstelaar heeft veel internationale ervaring. Voor Bihariesingh een maatje te groot.

Nadat Bihariesingh op de mat terecht was gekomen, maakte de Belg het af met een aantal snelle technieken.

Naar boven