Updates

Vijf regio-ontmoeting, za 16 juni in Gouda

Zaterdag 16 juni 2018 vindt voor de atletiek jeugd de “Vijf regio ontmoeting” plaats bij AV Gouda. De vijf regio’s zijn: Rijnmond, Zuid Holland Midden, Zeeland, West Brabant en Dordrecht.

De PUPILLEN ontvangen een uitnodiging om deel te nemen op basis van het tussenklassement na de eerste twee wedstrijden in de competitie van de regio Dordrecht. Hierbij wordt dus gekeken naar de resultaten van onze eigen regio Dordrecht (AAA, Typhoon, Spirit, Passaat en Fortius). Bij de vijf regio wedstrijd is de kans dus groot dat je als deelnemer namens Fortius een team vormt met atleten van een van de andere clubs uit onze regio. Het is altijd een erg gezellige bijeenkomst, waarbij je goed verzorgd wordt door Peter van Grinsven en Dicky van Andel die de coördinatie hebben voor onze regio. 

Voor de CD-JUNIOREN geldt dat zij zich zelf kunnen opgeven. Als er meerdere inschrijvingen zijn voor een bepaald onderdeel dan word je op basis van je prestatie voor het bewuste onderdeel waar je je voor hebt opgegeven, wel of niet uitgenodigd om mee te doen. Voor de CD junioren worden door Mark Uilhoorn de gegevens verzameld en bij de regio Dordrecht ingeleverd. De bedoeling is dat vervolgens op maandag 4 juni 2018 de definitieve ploeg wordt samengesteld en bekend wordt gemaakt.

Nadere informatie omtrent het aanmelden volgt.

Mark Uilhoorn

Naar boven