Updates

Zaterdag 24 december Fortius Mandarijnen-loop

Op zaterdag 24 december wordt tijdens de training van de pupillen en de CD junioren de Mandarijnen-loop gehouden. Op en rond de atletiekbaan wordt een uitdagend parcours neergelegd. Een inmiddels berucht onderdeel is “De draai van Bas’, vernoemd naar onze materiaalman Bas Bosveld. Kijk hier voor een impressie.
 
Tijdschema tijdens de pupillentraining (bij benadering): 09.40 u de mini’s, 09.50 u de C-pupillen, 10.00 u de framerunners, 10.10 u de B-pupillen, 10.20 u de A-1 en A-2 pupillen tegelijk. We lopen voor ons plezier en voor de uitdaging, er is geen uitslag.
 
Framerunners kunnen eventueel tijdens de cross het onderdeel “de draai van Bas” overslaan.
 
De CD-junioren lopen de cross als onderdeel van hun eigen training. Nu de Schapenkoppencross niet doorgaat is er tijdens de training van de CD-junioren (10.30 u – 12.00 u) een mogelijkheid voor alle (overige) Fortius-atleten (baan- en wegatleten) om aan deze loop mee te doen. Inschrijven is niet nodig. Iedereen heeft tegenwoordig wel een hardloophorloge zodat we ook niet met tijdregistratie werken. Om 10.30 uur is de mogelijkheid om in te lopen op het parcours. Rond 10:45 uur is de start. U bepaalt zelf het aantal rondjes, maximaal 3. Dit mag u niet missen. Aan de kerstdis heeft u een mooi verhaal te vertellen. Na afloop is er voor iedereen als beloning een mandarijn. 
 
Voor vragen: mark.uilhoorn@xs4all.nl 06-22922468
Naar boven