Updates

Officiële en officieuze clubrecords in Open Hoeksch

De Open Hoeksch Sprint, Mila, Estafette & Werpen op 2 september in Oud-Beijerland mocht zich in een grote deelname van Fortius verheugen. Zoals de naam van de wedstrijd al zegt was er ruime keus uit diverse onderdelen, en dan ook nog eens veel onderdelen die doorgaans niet op het programma van officiële atletiekwedstrijden staan. Zo waren ongeveer alle denkbare sprintafstanden tussen de 40 en 400 meter beschikbaar. Al die incourante onderdelen leverden een vracht aan p.r.’s en enkele (officieuze) clubrecords op. Er is weer werk aan de winkel voor de werkgroep statistiek.

Op de wél courante 600 meter voor de jongste pupillen verbeterde Hugo Visser zijn clubrecord bij de jongens pupillen D (U8M) naar 2:07,99. Leila Daku (U10V) liep in 1:59,8 eveneens een opvallend snelle 600 meter en in 9,73 s een snelle 60 meter. Het waren twee van de officieuze clubrecords die op de baan van AV Spirit sneuvelden. Gerard van Dijk verbeterde het clubrecord M50 op de niet vaak gelopen 300 meter. Edwin Pennock maakte na tientallen jaren zijn rentree op de atletiekbaan met het vestigen van een clubrecord voor M50 op de zeer incourante 80 meter.

Bij het speerwerpen werden enkele mooie prestaties geleverd. Njord Mijnster (Msen) verbeterde zijn p.r. met enkele centimeters naar 41,43 m. Maxim van Dorp (U18M) verbeterde zijn persoonlijk beste prestatie naar 36,61 m.

Alle resultaten van de deelnemers van Fortius zijn hier te lezen.

Uitslagen Open Hoeksch Oud-Beijerland 2-9-2023

Naar boven